D
djgoram
Гостин
Togas intervjuto Se pravese odma vo avgust 2014
Sent from my iPhone using Tapatalk
Druze koj broj si.[DOUBLEPOST=1532976616][/DOUBLEPOST]Jas sum od zaboravenita 2014 Dve godini odkako dostaviv dopolnitelen dokument od brat I od cico sega sum veke 4 meseci na proverka od v.p ima li nekoj dobieno ukaz skoro od 2014
Kako vo avgust nesto imas pomesano jas sum maj iterviju 61xx/ 2014..... Duri pred deset dena mi se smeni vo finalna.Togas intervjuto Se pravese odma vo avgust 2014
Koga bese na intervju i kadeДенеска ми се смена на проверка од вицепрезидентот.преку прв братучед па за месец дена ке ви пишам за крајниот епилог.најверојатно ке биде не гативен и да ви кажам право што сака нека биде.после три месеци на положително.
Imam po mal broj od Tebe 41/2014Druze koj broj si.[DOUBLEPOST=1532976616][/DOUBLEPOST]
Kako vo avgust nesto imas pomesano jas sum maj iterviju 61xx/ 2014..... Duri pred deset dena mi se smeni vo finalna.
Март 2017 СофијаKoga bese na intervju i kade
Podnesov preku konzulat vo btImam po mal broj od Tebe 41/2014
koga bese na intervju i kadedenes se smenil statusot od polozitelno vo proverka od viceprezident kolku vreme se ceka do ukaz ako mi go dadat pozdrav
Neznam tocno no sigurno 7meseci moze i poveke..Од кој датум ти стои оваа порака? Јас бев декември 2017 на интервју и уште ми стои Преписката се намира в процедура по зад'лжително с'гласуване.
Na soprugata polozitelno bese 2 meseci i i proverka od vice uste tolku do ukazdenes se smenil statusot od polozitelno vo proverka od viceprezident kolku vreme se ceka do ukaz ako mi go dadat pozdrav
So kakvi dokumenti zavisidenes se smenil statusot od polozitelno vo proverka od viceprezident kolku vreme se ceka do ukaz ako mi go dadat pozdrav
Okolu 3 meseci.denes se smenil statusot od polozitelno vo proverka od viceprezident kolku vreme se ceka do ukaz ako mi go dadat pozdrav
mart 2017 sofijaKo
koga bese na intervju i kade
ТИ СИ ОВОЈ СО КАМИЈОНОТ??оној фатиго??????????Од тролање мислев во пештера живееш