Sent from my SM-A310F using TapatalkДраги пријатели,
дали може да ми кажете што значи ова. Ја сум од 2013, бев до сега 8 пати у Бугарија. 1 посредник ми умре на лице место, бев враќан на дополнителна постапка, документи немам за потекло, само од прв братучед. До сега целата постапка ме кошташе околу 800 евра. Ќе има ли среќа за вакво ликче или ова се прави пред да ме прекратат.
По преписката Ви предстои да б'де изв'ршен финален експертен преглед преди да б'де разгледана от С'вета по гражданство.
Druze daj link i jas da go najdam mojo dedo oti majka frlile se vklucuvajki o voenata kniskaGo pronajdov pradedomi na spisocite deka sluzel bugarska vojska vo balkanskite vojni,no nemozam nikako da najdam i izvadam negov izvod na umreni ,pa prasanjeto mi e kakvi dokumenti baraat vo arhivot vo V.Trnovo za da dokazam vo kakvi rodninski vrski sum so liceto za koe baram da mi izdadat potvrda deka sluzel bugarska vojska, dali izvodot na babami kade stoi koj i bil tatko na babami ke bide dovolen da se povrzam so pradedomi
http://www.archives.government.bg/uploaded_files/sprav_09_all.pdfDruze daj link i jas da go najdam mojo dedo oti majka frlile se vklucuvajki o voenata kniska
Само за 1912-13та е фајлов, има ли и за други години за да можам да проверам?
Македонец ајде трк малце историја да научиш за Македонско-одринската чета па после со барањава.Само за 1912-13та е фајлов, има ли и за други години за да можам да проверам?
Koga ti se smeni vo polozitelno?Zdravo , denes potpisan ukas 3**/2017 intervju oktomvri 2016 vo bitola.proverka od viceprez. 1.5 mesec .so star dokument.pozz
Не за таа чета, него дали има овакви онлајн документи од други години од лица од мк кои биле пишувани како бугари.Македонец ајде трк малце историја да научиш за Македонско-одринската чета па после со барањава.
Probav da najdam ama ne uspeav,ako najdam ke postiramСамо за 1912-13та е фајлов, има ли и за други години за да можам да проверам?
za tebe za pola saat plus gratis letuvanjeza kolku vreme potpisuvat ukaz???