- Член од
- 21 мај 2017
- Мислења
- 101
- Поени од реакции
- 49
Dolgo vreme nema potpisan Ukaz. Nekoj da se pofali?
ovoj petok qe ima mlogu ukazi za potpisuvaje taka mi kazha inspektorite ot sho razgleduvat prepiskite ot direksi na bullgarsko grezhdansvoDolgo vreme nema potpisan Ukaz. Nekoj da se pofali?
Ajde taka neka e skisnavme od cekanjeovoj petok qe ima mlogu ukazi za potpisuvaje taka mi kazha inspektorite ot sho razgleduvat prepiskite ot direksi na bullgarsko grezhdansvo
Sent from my SM-A310F using Tapatalk
ako si so dekument ot perva linia direkno ke ti potpisit ukaz.ako si so dekument ot cicko ili vujko i tetka ali bratucet ke te stavat na proverka ot vice presidentAjde taka neka e skisnavme od cekanje
Nekoj od tie sto sme na polozitelno od 1 Fevruari da se pofali nesto da mu se smenil statusot kaj mene seuste na polozitelno si stoi
Ова како дојава за кладилница.NAJ NAJ NOVO , UTRE SITE IMAME BG PASOSI... SREKJNOOO
Минатата недела немаше комисија, ќе има овој четвртокDolgo vreme nema potpisan Ukaz. Nekoj da se pofali?
I toa bas site 50.000 do 70.000 iljadi zaglaveni greFcinja? hahaNAJ NAJ NOVO , UTRE SITE IMAME BG PASOSI... SREKJNOOO
ТЕРАЈ,,,како сакаш така прај.[DOUBLEPOST=1527546747][/DOUBLEPOST]ako zborime za vozacka vadenje a zivees u germanija ne ti vazi nisto megjunarodnata, kako ni bugarskata prevedena
за жал ТОЧНО Е,ако го поминиш советот МОЖЕШ СЛОБОДНО предвреме да славиш....[DOUBLEPOST=1527546899][/DOUBLEPOST]Eden drugar odi preku posednik Mite. Ja iskoristiv prilika samo da prasam za proverka od viceprezident i on mi rece da ne se sekiram ic stom sum do tamu Najopasno bilo vo sovetot po grazdanstvo zosto cesto se menuvale lugeto i zatoa nekogas edni dokumenti priznavale a posle toa istite ne
зборуваш во еднина или во множина!?NAJ NAJ NOVO , UTRE SITE IMAME BG PASOSI... SREKJNOOO
So sreka.Dve nedeli na proverka od viceprezident... So bg krstenice od pradedo
Jas cekam na tebe ti da dobies ukaz pa jasDolgo vreme nema potpisan Ukaz. Nekoj da se pofali?
Od edna ipol do dve godini bi trebalo.За колку време одприлика би минизлезел пасошо, на 18 јануари 2018 на интервју, со документ пасош од татко?
Sent from my iPhone using Tapatalk