Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
20 февруари 2016
Мислења
120
Поени од реакции
123
Сменет статус од денеска (или вчера):

Образувана преписка N:113хх/2016/24.11.2016 г. Вашата преписка е вклјучена в Указ 46 от 2018 год. Можете да резервирате час, за да получите удостоверението си лично. Можете да направите нова резервација само ако сте пропуснали п'рвата резервација.

:aplauz::aplauz::bravobe:
Go znam brojot go pratevme po konzulatski pat ti e
POZDRAV DO FATIGOOVA OVOJ CANDY KAKO BESE AJDE JAVI SE SEGA SO TVOJTE MATEMETIKI I ZAKONI POZDRAV DRUZE I SE NAJUBAVO

Член од
27 април 2018
Мислења
24
Поени од реакции
21
IMG_20180419_111725.png
Prvo bese vaka dva meseci i sega pred nekoj den se smena na Razgleduvanje od viceprezidenta!

Член од
7 март 2018
Мислења
103
Поени од реакции
80
Член од
28 јуни 2014
Мислења
721
Поени од реакции
694
Прегледај го приврзокот 189771
Prvo bese vaka dva meseci i sega pred nekoj den se smena na Razgleduvanje od viceprezidenta!
Ако може да споделиш кога и каде беше на интервју и со какви документи(пр.крштеница,воена книшка,потврда од здружение)?
Инаку за потпис од вицепрезидента се чека околу 4 месеци,така да ти останува да почекаш уште малку.

Член од
6 јули 2017
Мислења
2.273
Поени од реакции
1.487
Go znam brojot go pratevme po konzulatski pat ti e
POZDRAV DO FATIGOOVA OVOJ CANDY KAKO BESE AJDE JAVI SE SEGA SO TVOJTE MATEMETIKI I ZAKONI POZDRAV DRUZE I SE NAJUBAVO
Тука сум цело време, и слободно лажете се самите. Немам интерес да се замарам. Жал ми е што си верувате и продолжете така. Синдром македонски[DOUBLEPOST=1524937512][/DOUBLEPOST]
Тука сум цело време, и слободно лажете се самите. Немам интерес да се замарам. Жал ми е што си верувате и продолжете така. Синдром македонски
Заборавив да ти кажам... во петокот ми го потпишале указот, па така секоја дискусија ќе ја одминам, а од време на време, може да прочитам некоја фејк њуз посредничка...

Последно уредено:
Член од
27 април 2018
Мислења
24
Поени од реакции
21
Ако може да споделиш кога и каде беше на интервју и со какви документи(пр.крштеница,воена книшка,потврда од здружение)?
Инаку за потпис од вицепрезидента се чека околу 4 месеци,така да ти останува да почекаш уште малку.
Vo Bitola vo konzulat,so dokument od sestrami ima bg pasos

Член од
20 февруари 2016
Мислења
120
Поени од реакции
123
Тука сум цело време, и слободно лажете се самите. Немам интерес да се замарам. Жал ми е што си верувате и продолжете така. Синдром македонски[DOUBLEPOST=1524937512][/DOUBLEPOST]
Заборавив да ти кажам... во петокот ми го потпишале указот, па така секоја дискусија ќе ја одминам, а од време на време, може да прочитам некоја фејк њуз посредничка...
Pozdrav FATIGOOVA I ako ne ti e tesko pisi koja data bese na intervju da znaeme do deka se stasani

Член од
20 февруари 2016
Мислења
120
Поени од реакции
123
Pozdrav FATIGOOVA I ako ne ti e tesko pisi koja data bese na intervju da znaeme do deka se stasani

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom