Misli sto sakas. I prodolzi da baras rabota za 300 € kako sto si pameten[DOUBLEPOST=1504989627][/DOUBLEPOST]О бе да ве ебам аналитичари ми се гади да ве читам, Законски промени се најавени година/ни наназад и топрв сега се реализираат со изгласана стабилна влада, Нема ВРСКА со соседскиот договор зошто НЕМА литература во тој договор во однос на државјанство, Спој те 2 и 2 и ќе ви текне дека ова се влечка од 2013, доста веќе на ништо не личи овој форум, Место политика да нагаѓате држете се до бирократски процедури и помагајте околу документација што треба што не треба, а не овој политичар мислел ова, оној мислел тоа скришно, Ајдееее
A vide drugi ili samo.ovoj ti se najde zgodenOva e za tie shto vikaat deka za Srbite odelo "Glatko" I bez problem.......eve screenshot od srpski forum kade pisuva deka eden clen e staven na dopolnitelna so intervju od 2014.
Znaci ne shirete dezinformaci!!!!!
Ama pusto makedonce.......
Te molam zatvori ja temava barem edna/dve nedeli!Еве ви тема каде конечно без оф-топик ќе си дискутирате за процесот и потребните документи за да извадите бугарски пасош. Нема овде да се анализира и теоретизира дали треба да се вади, зошто да не се вади, уа предавници, уа СОРОС и слично, туку темава ќе си служи стриктно како катче за оние што сакаат да вадат бугарски пасош или сакаат да се информираат за било што околу самата процедура.
Ова не значи дека ќе се толерираат навреди, пцуења, вреѓање на било кој основ, напротив, ќе бидиме уште построги бидејќи јасно ви се дадени до знаење рамките на кој треба да дискутирате тука.
May the passport be with you.
И ве молам, ВЕ МОЛАМ, ако има мислење за бришење, член да се казни и слично, тоа е наша работа, не ја полнете темата со такви мислења бидејќи и тие ќе бидат избришани. Кога ќе има Модератор онлајн ќе среди, а тоа ќе се случува минимум еднаш дневно.
(Божино. Кај знај Никола ваков воведен да напиши убав Star War-ски.)
Najpametno!!!!Te molam zatvori ja temava barem edna/dve nedeli!
Таа дополнителна е друга форма, на него му бараат да достави доказ дека е од бугарско потекло, ние без тој нацрт за барање доказ веќе ни имаат докажано потекло, наша дополнителна е општо за доп проверка криминална или чекање закон да се изгласаOva e za tie shto vikaat deka za Srbite odelo "Glatko" I bez problem.......eve screenshot od srpski forum kade pisuva deka eden clen e staven na dopolnitelna so intervju od 2014.
Znaci ne shirete dezinformaci!!!!!
Ama pusto makedonce.......
http://www.elitesecurity.org/t284057-236-Bugarsko-drzavljanstvoMisli sto sakas. I prodolzi da baras rabota za 300 € kako sto si pameten[DOUBLEPOST=1504989627][/DOUBLEPOST]
A vide drugi ili samo.ovoj ti se najde zgoden
bratce trebase da ja dtrzis use malce zatvorena temava sepak tesko e site go cekame toa parce hartija za podobro utre i eve ne davaat momentalno i lugevo zabegavaat ne znaat so pisuvaat@Candy - бан од тема 1 недела со можност за продолжување / континуирани провокации и оф-топици. Значи да се разбериме, не можеш неповикан/а на сите да му се убацвиш во муабет.
@AleksandarSkopje - бан од тема 3 дена / политички оф-топик.
@Honkonk - бан од тема 3 дена /
@bacive @fatigoova @Mikja и останатите... држете се со дискусија во рамки на темава, политики на друго место.
Tемата е отворена.
Тенкију.
A obrazlozenie ne i dale?Denes moja prijatelka bese na intervju vo Bitola, no koa otisla i kazale da se javi vo Januari 2018 i deka denes nema da ima intervju
Dokumenti za poteklo od pradedo.[DOUBLEPOST=1505236033][/DOUBLEPOST]Denes moja prijatelka bese na intervju vo Bitola, no koa otisla i kazale da se javi vo Januari 2018 i deka denes nema da ima intervju
Dokumenti za poteklo od pradedo.
Mozes da mi kazes dali si na dopolnitelna proverka so zapirka na kraj ili ti pisuvase sto treba da odneses kako dopolnuvanje? I so kakvi dokumenti si?Zdravo dali e nekoj zapoznaen dali voopsto funkcionira ministerstvoto za pravosudije oti vo oktovri pravam 2 godini na dopolnitelna. Inaku sum 61xx /2014.