ако интуицијата ти е конструктивна, ќе те частамNekako imam oset oti utre ke ima potpisano ukazi
Мислам дека може, среќноZdravo se nemam dosta vreme vkluceno na forum pa ce prasham samo dali so krshtenica od dedo po tatko na Bugarski jazik ce mi zavrshi rabota kako poteklo fala odnapred
Od kade toj oset? Imas nekoj siguren izvor na informacii?Nekako imam oset oti utre ke ima potpisano ukazi
Nemam nikakvi informacii taka nekako mi dojdeOd kade toj oset? Imas nekoj siguren izvor na informacii?
Mene veke cel mesec Maj taka mi doaga ama nisto od ukazNemam nikakvi informacii taka nekako mi dojde
na koj link gi proveruvate novite ukazi koi se potpisani?Nekako imam oset oti utre ke ima potpisano ukazi
Ова кога?Prv pat dadov od bratucet prv kopija BG pasosh za 1g i 8 meseci me odbija sega imam podadeno drug dokument dali ce cekam isto tolku vreme ako nekoj imal vakva situacija neka mi kaze kolku ce cekam sega po vtor pat[DOUBLEPOST=1496340840][/DOUBLEPOST]
na koj link gi proveruvate novite ukazi koi se potpisani?
Imam podadeno za Bg pasosh 2013, vo 2015 sum na dopolnitelna imam poteklo podneseno od prv bratucet pasos Bg .Vo 2016 Avgust me odbija (С'вет'т по гражданство не е уважил молбата На проведеното заседание Председателјат на ДАБЧ не представи мотивирано становиште к'м удостоверение 10510/2013 ova mi e brojceto ) potoa najdov od dedo mi krstenica na Bugarski ja podadov vo Noemvri 2016 , sakam da te prasham dali moze da zavrsi rabota i kolku vreme ce cekam sega.Ова кога?
Бидејќи даваат државјанство по оваа линија, мора да нешто да не е во ред со апликацијата во целина.
- Кога брачед ти добил државјанство?
- Дали и што ти пишуваше во одлуката за недавање?
- Дали имаше док од БККС тогаш, дали сега?
Размислувам гласно само, не ти го знам случајот. Но секогаш има нешто.
Да, ќе ти заврши работа. Се гледа дека е оригинал. Претпоставувам дека сега чекаш произход од ДАБЧ, м? Бидејќи во исти месец сме подале таму, така да, скоро па ист timeline ќе имаме.Imam podadeno za Bg pasosh 2013, vo 2015 sum na dopolnitelna imam poteklo podneseno od prv bratucet pasos Bg .Vo 2016 Avgust me odbija (С'вет'т по гражданство не е уважил молбата На проведеното заседание Председателјат на ДАБЧ не представи мотивирано становиште к'м удостоверение 10510/2013 ova mi e brojceto ) potoa najdov od dedo mi krstenica na Bugarski ja podadov vo Noemvri 2016 , sakam da te prasham dali moze da zavrsi rabota i kolku vreme ce cekam sega.Прегледај го приврзокот 172264
Дaли е пaметнo дa се пoјaчa кaкo плус сo пoтврдa oд клуб? Леснo се вaди и не чини мнoгу?Да, ќе ти заврши работа. Се гледа дека е оригинал. Претпоставувам дека сега чекаш произход од ДАБЧ, м? Бидејќи во исти месец сме подале таму, така да, скоро па ист timeline ќе имаме.
Инаку, од 2013-та, хаос годината, на жалост си "паднал" во купчето одбиени иако имаш доказ за потекло. Чинам дека многумина им било полесно да ги одбијат него да им дадат.
Zdravje ajde pa se citame fala na odgovorot samo sega neznam kolku vreme ce pomine.Да, ќе ти заврши работа. Се гледа дека е оригинал. Претпоставувам дека сега чекаш произход од ДАБЧ, м? Бидејќи во исти месец сме подале таму, така да, скоро па ист timeline ќе имаме.
Инаку, од 2013-та, хаос годината, на жалост си "паднал" во купчето одбиени иако имаш доказ за потекло. Чинам дека многумина им било полесно да ги одбијат него да им дадат.
Да, е. Јас имам потврда од братучед + БККС.Дaли е пaметнo дa се пoјaчa кaкo плус сo пoтврдa oд клуб? Леснo се вaди и не чини мнoгу?
Па, ова лето треба да ти излезе произходот, па процедурата почнува да тече преку Софија, со закажување интервју (ако одиш преку Софија). Сега, се обидуваат да го намалат целиот процес на чекање (веста од погоре и претходните страни), така да, се надевам дека ќе биде ОК. Среќно!Zdravje ajde pa se citame fala na odgovorot samo sega neznam kolku vreme ce pomine.
Brat mi e isto od 2013g najhaosna, mnogu ima so se zaglaveni.. kaj nego ova pisuva veke 10 meseci С'вет'т по гражданство не е уважил молбата Нјама категорични данни за наличието на в'зходјашт б'лгарин. Posrednikot rece ne e odbieno, oti prethodno imase problem nesto so preziminata po dokumenti stari od dedo na majka mi, pa na kraj rekoa deka nema dovolno dokaz drugo da se odnesi. Pa odnese vo dekemvri 2016 izvod od pradedo roden 1918 ovaj pat po tatko mi stana i od kaj Lazar potvrda so nova molba itn. Ama eve uste nema smenato status, ne ni gi imaat videno dokumentite.. Posrednikot vika mora da se ceka to e mnogu guzva.. neznajme dali posrednikov lazi ama dosta luge imaat izvaeno preku taka da..Да, ќе ти заврши работа. Се гледа дека е оригинал. Претпоставувам дека сега чекаш произход од ДАБЧ, м? Бидејќи во исти месец сме подале таму, така да, скоро па ист timeline ќе имаме.