- Член од
- 17 мај 2017
- Мислења
- 14
- Поени од реакции
- 7
Ќе ги урамимеMnogu me interesira koi vi se planovite po zemanjeto Na BG Pasos?
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Ќе ги урамимеMnogu me interesira koi vi se planovite po zemanjeto Na BG Pasos?
Повели, придружи се. Тема на разговор е "јас, мене, мојот газ, моите потреби, моите проблеми и моите 2 месеци во финална процедура".Tolku prazni muabeti na forumov, a se pomalku korisni informacii....
Не би рекол. Доволно долго сум на форумов да на секоја петта страна се повторуваат истите работи, што на крај некој да сака ќе ја научи целата процедура како оди, а со повремените "до кај стигна, кај си, каков статус" прашања/одговори ќе си нацрта слика и за својот случај.Tolku prazni muabeti na forumov, a se pomalku korisni informacii....
Страшна работа тоа ти е кога го пратев форумов до пред 2 месеца се беше некако општо информации за сите што како сега ова за нигде пак безвезни статистики и калкулации и прогнози[DOUBLEPOST=1495136867][/DOUBLEPOST]Повели, придружи се. Тема на разговор е "јас, мене, мојот газ, моите потреби, моите проблеми и моите 2 месеци во финална процедура".
Тие другар каков статус до кај сум што се чека не се одвреме на време него нон стоп дури на моменти мислам дека намерно провоцираат така некни у болница плаче еден дечко си ги брише солзите Господ знае што дијагноза му кажаа а една баба му вика и мене коленото ме боли така и овие простациНе би рекол. Доволно долго сум на форумов да на секоја петта страна се повторуваат истите работи, што на крај некој да сака ќе ја научи целата процедура како оди, а со повремените "до кај стигна, кај си, каков статус" прашања/одговори ќе си нацрта слика и за својот случај.
Ама па сите на тацна сакаме работи, не?
Патриот!Mnogu me interesira koi vi se planovite po zemanjeto Na BG Pasos?
9 meseci cekam ukaz,neznaem a ke bide,Ti prasuvas so ke praim.Ke begam,prano-neprao so sebe i begam.Mnogu me interesira koi vi se planovite po zemanjeto Na BG Pasos?
Zasto 9 meseca nogu e toa da ne si na proverka kaj viceprezidenta daj boze sto poskoro da si dobies9 meseci cekam ukaz,neznaem a ke bide,Ti prasuvas so ke praim.Ke begam,prano-neprao so sebe i begam.
Otprilika se ceka 8 meseca do 1017.11.2016 intervju i napravena prepiska,da ne ima nekoi prepiski od noemvri mesec staveno na finalna da ne znae nekoj ili daleku sme? blagodaram
Акко може да ги споделиш првите две бројки од бројчето што ти го дадоа на интревјуто,да знаеме отприлика колку преписки има оформено во 2016?17.11.2016 intervju i napravena prepiska,da ne ima nekoi prepiski od noemvri mesec staveno na finalna da ne znae nekoj ili daleku sme? blagodaram
109**/2016Акко може да ги споделиш првите две бројки од бројчето што ти го дадоа на интревјуто,да знаеме отприлика колку преписки има оформено во 2016?
DABC nekoj ?Pozdrav svima, zna li neko dokle se stiglo sa potpisima u DABC ,tacan datum?