- Член од
- 7 јуни 2016
- Мислења
- 73
- Поени од реакции
- 104
154xx brojce .. na dopolnitelna pak .. slusnav nesto spekulacii deka ova bila dopolnitelna proverka od evropski sluzbi dali e tocno ?ke sakas li da gi napises prvite dve cifri od brojceto
154xx brojce .. na dopolnitelna pak .. slusnav nesto spekulacii deka ova bila dopolnitelna proverka od evropski sluzbi dali e tocno ?ke sakas li da gi napises prvite dve cifri od brojceto
Odma do glavnata filijala na ohridska banka centralna posta do nejze ima zgrada dole e kafic a nad kaficot se naoga kancelarijata prvi vlez nema da utnesЛуѓе да не знаете каде во Скопје се наоѓа канцеларијата на Македонско-Бугарско Пријателство
Kako si vraten na dopolnitelna? Od finalna?154xx brojce .. na dopolnitelna pak .. slusnav nesto spekulacii deka ova bila dopolnitelna proverka od evropski sluzbi dali e tocno ?
Na dopolnitelna 13 meseci molba 67×× pin 10×××Koj broj si od 2014
Јас сум на крај на Јануари и уште на финална,во иста фиока сме .Ај ќе биде.Со среќа.На интервју бев на 24-ти јануаери 2016 та ... статусот ми е веќе 5 месеци следниот >>>>>>>По преписката Ви предстои да б'де изв'ршен финален експертен преглед преди да б'де разгледана от С'вета по гражданство.<<<<<<< бројче 82**/2015 , некој случајно со оваков статус да е добил(колку време се чека да се смени) или да е бил на интервју во втората половина на јануари 2016 та и да има веќе добиено државјанство?
Јас бев 26 јануари 2016 на интервју, сеуште сум на финална, не знам колку месеци, прв пат го проверив 31 ноември 2016 веќе беше финалнаНа интервју бев на 24-ти јануаери 2016 та ... статусот ми е веќе 5 месеци следниот >>>>>>>По преписката Ви предстои да б'де изв'ршен финален експертен преглед преди да б'де разгледана от С'вета по гражданство.<<<<<<< бројче 82**/2015 , некој случајно со оваков статус да е добил(колку време се чека да се смени) или да е бил на интервју во втората половина на јануари 2016 та и да има веќе добиено државјанство?
На интервју бев на 24-ти јануаери 2016 та ... статусот ми е веќе 5 месеци следниот >>>>>>>По преписката Ви предстои да б'де изв'ршен финален експертен преглед преди да б'де разгледана от С'вета по гражданство.<<<<<<< бројче 82**/2015 , некој случајно со оваков статус да е добил(колку време се чека да се смени) или да е бил на интервју во втората половина на јануари 2016 та и
И јас бев на интервју на 19.01.2016,!и од 24.09.2016 сум на финал..сеуште нема ништо. Бројче ми е 81**/2015На интервју бев на 24-ти јануаери 2016 та ... статусот ми е веќе 5 месеци следниот >>>>>>>По преписката Ви предстои да б'де изв'ршен финален експертен преглед преди да б'де разгледана от С'вета по гражданство.<<<<<<< бројче 82**/2015 , некој случајно со оваков статус да е добил(колку време се чека да се смени) или да е бил на интервју во втората половина на јануари 2016 та и да има веќе добиено државјанство?
isto.И јас бев на интервју на 19.01.2016,!и од 24.09.2016 сум на финал..сеуште нема ништо. Бројче ми е 81**/2015