- Член од
- 27 септември 2010
- Мислења
- 737
- Поени од реакции
- 453
do kade se so proishodite 27 januar bev da podnesuvam nema use niso
Na koja data e podneseno?момци за оние кои не се сигурни дали да носат от струмичкиот клуб документот за докажување потекло да знаете дека одобруват од дабч денеска на другар ми пишува Статус'т на зајавлението е : Издадено удостоверение со однесено документ от струмичкиот клуб што значи одобруват Прегледај го приврзокот 141746
Многу време е тоа..Честито и со среќа!
...инаку за прашањето,5та недела со истиов статус како тебе и уште нема указ.
Bas nedela ne veruvam hahah ama rekoa deka ovoj mesec do 20 ke bide ili do krajot pa ostanuva da vidime da se nadevame deka nema da bideme od sreknicite koj cekaa so meseci za potpis [DOUBLEPOST=1458252857][/DOUBLEPOST]овој 20ти,во недела?
I jas sum isto ama toe to sekoj so srekataМногу време е тоа..
за тоа е ставено црвена линија другар инаку е поднесено јануари 2016 от 20 до ама точна дата не смеам да кажам значи на него за 2 месеца му го издадоа удостворението со документ од струмичкиот клубNa koja data e podneseno?
Epa dobro znaci 20ti januari ne e strasno nisto. Na istiot den podnele uste mnogu drugi luge.за тоа е ставено црвена линија другар инаку е поднесено јануари 2016 от 20 до ама точна дата не смеам да кажам значи на него за 2 месеца му го издадоа удостворението со документ од струмичкиот клуб
E samo ustw ova mi faleseimeno za informacija, od koga ke se smeni srtausot za proishod vo "izdadeno udostoverenie" se ceka mesec do dva za pecat i potpis od pretsedatelot za potoa da go podignis
хахахахаха оваа не го знаев епа утре коа ке му кажам ке полудеее све ке искршиimeno za informacija, od koga ke se smeni srtausot za proishod vo "izdadeno udostoverenie" se ceka mesec do dva za pecat i potpis od pretsedatelot za potoa da go podignis
момци за оние кои не се сигурни дали да носат от струмичкиот клуб документот за докажување потекло да знаете дека одобруват од дабч денеска на другар ми пишува Статус'т на зајавлението е : Издадено удостоверение со однесено документ от струмичкиот клуб што значи одобруват Прегледај го приврзокот 141746
to ti e isto kako koga ke izlezi brojceto so pozitivno mislenje od sovetot za davanje na drzavjansto, pa po eden mese se smenuva vo "mozete da zakazite den i sat za da go podignite drzavjanstvoto" mosne presna procedura po so moj drugar vcera go podigna drzavjanstvoto a inace bese broj 2***/2013 dobijano so prv pratuced, odnese kopija od pasos juli 2015, a dekemvri 2015 mu se smena brojceto deka dal pozitivno mislenje, pa po eden mesec mu se smena za da mozi da si zakazi den i sat za da go podigni drzavjanstvotхахахахаха оваа не го знаев епа утре коа ке му кажам ке полудеее све ке искрши
не ти го разбирам прашањево и не сум те изврегал но ако прашуваш за порисхот еве јас за происхот чекав 74/5 дена се на се,што за споредба од првиот пат е многу,и даа и јас,, за твоја информација ТРЕСАМ но не тресам зелени туку тресам ЦРЕШИ еве ти доказ*****[DOUBLEPOST=1458262172][/DOUBLEPOST]Pepibe ajde sega na site ovie sto ti pisaa kolku se ceka, pisi im deka "TRESAT ZELENI" kako sto mene mi izvrega koga go pisav istoto !!!!
извини но јас мислам дека ДРЖАВЈАНСТВО и ПАСОШ се исто,,имам сретнато луге кој имаат државјанство но немаат пасош баеги време вели не ми треба засега??ако ме разбираш!![DOUBLEPOST=1458262388][/DOUBLEPOST]Tocno! I da nadopolnam nesto jas.
Treba isto taka da se pravi razlika so drzavjanstvoto i pasosot. Iako i imeto na temava e pogresno.
Bugarski pasos e edna obicna hartija isto kako i makedonskiot so koj se patuva, ima neogranicen prestoj, pravo na rabota i sl.
Da se dojde do toj pasos baratelot prvo stanuva bugarin po poteklo a potoa o bugarin po nacionalnost.
Treba site sto naudreni se pravat da zapamtat. Nie imame samo edna drzava nasa i toa e Bugarija
ДОБРО УТРО брат го добив пред две недели со исти документи[DOUBLEPOST=1458262819][/DOUBLEPOST]момци за оние кои не се сигурни дали да носат от струмичкиот клуб документот за докажување потекло да знаете дека одобруват од дабч денеска на другар ми пишува Статус'т на зајавлението е : Издадено удостоверение со однесено документ от струмичкиот клуб што значи одобруват Прегледај го приврзокот 141746
може ли некој да ми го објасни тоа,,за дупликат происхот велиш от кога ке ти излезе се чека уште месец два плус за некаков си потпис,печат или мур пред да го подигнеш,,тоа ли сакаш да кажеш????хахахахаха оваа не го знаев епа утре коа ке му кажам ке полудеее све ке искрши
искрено незнам кој си и не ме интересира нипак сакам да знам,незнам зошто толку те интересира ШТО ПРАВАТ ИЛИ ПЛАНИРААТ ДРУГИТЕ,дали во слободно време го дркале или пикале играчки,,СЕ ИЗВИНУВАМ НО КРАЈНО СУМ РЕВОЛТИРАН..демек ти го вагаш од чиста мира,,форумов стана куртон,,треба да знаеш дека,,секој се обидува да си го подобри живото кој колку може,,и за твоја информација компјутерите не ми се јака страна и не висам по цел ден на нив затоа што немам време за разлика од тебе.....патем мразам бемве и мерцедеси изгледаат супер но интериерот не го поднесувам на ниедна серија,,,,не ми се верува дека за ципот си го сватил буквално..гледај си ја работата,,,,велат погледни го својот двор потоа тугиот..Пепи е нај позитивниот лик на темава. Уште ко кажа дека за да си купу џип му треба бугарски пасош со внимание ги следам постовите негови.
И обожавам ко ќе свратам на темава, и гледам Пепи го немало цела недела на форум па им одговорил на сите и шо треба и шо не треба у еден пост.
Поздрав Пепи, со среќа нека е происходот и многу среќа за понатака со процедурата