karan
бивш поет, плукач, вљубеник во слободата
- Член од
- 31 мај 2006
- Мислења
- 3.595
- Поени од реакции
- 2.720
ajde, iako nema vrska so temata moram barem da ti kazam : pred da trgnes da go zapoznavas svetot i da ucis jazici nauci prvin od kaj si i kako da zboruvas po doma.
hahahahah :pos2: me iznasmea da t'ibam vekot.
more i me uplasi.
nitu znam nitu mi e gajle sto znaci na srpski ili na drugi jazici...
jas si znam care sto e imeto na avatarot a i sto znaci na makedonski.
vo makedonskiot- glagol KARA- znaci nasocuva, upravuva...; vo bugarskite i nekoi makedonski dijalekti oznacuva uste i vodi(glagol).
a koj covek go nosel ova ime ti procitaj poveke.
za bugarite navistina mislam deka svatile i znaat deka nema da mozat da go povtorat periodot na propagandite vo Makedonija kolku i da se silat. ovie tekstovi gi pisuvaat za uteha na bugariziranite makedonci koi ne se malku tamu i... "sa mnogo 4uvstvitelni".
Каран! Знаеш ли што значи твојот аватар на српски? Ако продолжиш да кажуваш непристојни лаги за Македонците навистина ќе те најде карање. А има многу такви што се настроени некого да караат.![]()
![]()
![]()
....
hahahahah :pos2: me iznasmea da t'ibam vekot.
more i me uplasi.
nitu znam nitu mi e gajle sto znaci na srpski ili na drugi jazici...
jas si znam care sto e imeto na avatarot a i sto znaci na makedonski.
vo makedonskiot- glagol KARA- znaci nasocuva, upravuva...; vo bugarskite i nekoi makedonski dijalekti oznacuva uste i vodi(glagol).
a koj covek go nosel ova ime ti procitaj poveke.
za bugarite navistina mislam deka svatile i znaat deka nema da mozat da go povtorat periodot na propagandite vo Makedonija kolku i da se silat. ovie tekstovi gi pisuvaat za uteha na bugariziranite makedonci koi ne se malku tamu i... "sa mnogo 4uvstvitelni".