Бубулици

Член од
8 септември 2010
Мислења
7
Поени од реакции
1
А имам и давано крв, првиот и вториот пат ми помогна ми се смири лицето, не ми беше црвено али само неколку месеци после пак се врати црвенилото:toe:
Помага ова?
И јас имам проблем со црвенилото на лицето, демек крвта ти вриела итн, иначе со бубалици немам проблем.
У прва прилика ќе отидам да донирам ем крвта ќе си освежам.

Член од
28 март 2011
Мислења
2
Поени од реакции
0
Jas do 1-va godina imam lice kako na bebe,pri kraj na pvra godina sredno pocnaa da mi izlagaat mali bubulici sea sum treta godina i uste mi izleguvaa,no ne mi e jasno zasto ke mi izlezat poveke ke mi pominat,ke mi stoi liceto 2-5 dena cisto potoa pak ke mi izlezat eve dve godini e taka,a ne sum bil na lekar na kozmeticar na nisto.

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Jas do 1-va godina imam lice kako na bebe,pri kraj na pvra godina sredno pocnaa da mi izlagaat mali bubulici sea sum treta godina i uste mi izleguvaa,no ne mi e jasno zasto ke mi izlezat poveke ke mi pominat,ke mi stoi liceto 2-5 dena cisto potoa pak ke mi izlezat eve dve godini e taka,a ne sum bil na lekar na kozmeticar na nisto.
Нормално е така на тие години. Јас имам 23 па еве чат пат ќе излезе некоја се ми е од мрсната храна и ништо друго.

its_ok_im_new

brake lights
Член од
24 август 2010
Мислења
402
Поени од реакции
216
Hormoni.

Kajgana Shop

На врв Bottom