Брзи кредити

• Креатор на темата Креатор на темата Dejmac
  • Време на започнување Време на започнување
Извини Дани Трехо. Кога ке ти дојдат вооружани специјалци ке се усереш во гаќи како мало бебе, а не питбулови да им пушташ, а помалку со мачета да им идеш.

Legionerite od Francija ke ti dojdat ako dolzis sitni pari za kredit. Mozno e i borben avion da pratat dokolku im pruzas otpor so pitbull ili maceta.

Јас мислам ти идат двајца коско кршачи, те расклопуваат бетар од саатџија и пак те составуваат, наредните 8 саати да се соберат пари и вратат, ама ти си знаеш.

Хахаха па чешки нека те истепаат после они се да ти платат кај должиш..
Нема ништо такво не бидите ко децана..Ќе дошле некој батки...ваууу ма гониги у 3 лепе ќе им враќаш како и кога имаш и чао ѓаци..

Каква катана какви булдози. Те дава на извршител, оди после откачи се. Бетер од пијавици се, наплаќаат за секој чекор. Дури и кога му го плаќаш последниот денар ти пушта наплата за добар ден шо ти рекол. :pos:

Каква катана какви булдози. Те дава на извршител, оди после откачи се. Бетер од пијавици се, наплаќаат за секој чекор. Дури и кога му го плаќаш последниот денар ти пушта наплата за добар ден шо ти рекол. :pos:

Тоа им е наједноставен начин за наплата, ама наводно имале и теренски наплатувачи оделе по куќи досаѓале да вратиш кредит. Ова веројатно кај оние што земале кредит а немаат ништо на свое име од недвижен имот, ниту пак приходи на трансакциски сметки

Мене денес ми дојде еден нивни "инкасант", ликот прво ми вика од финансова сум, па ми вади картица од друштвото, десет позиции ми наведи ликот.

Прашањето ми е дали имате вакви искуства и дали нареден пат да повикам полиција ако ми се појави на врата?

Исто ликот ми спомна дека не одело со извршители, тие сами ќе дојделе на попис иако немам ништо на мое име, ова претпоставувам му беше вид на закана имајќи во предвид дека го познавам како градски wanabe мафијаш.

Јас во секој случај утре ќе се консултирам и со адвокат за ова, а ако треба и ќе дадам изјава во полиција за добиена закана.

Мене денес ми дојде еден нивни "инкасант", ликот прво ми вика од финансова сум, па ми вади картица од друштвото, десет позиции ми наведи ликот.

Прашањето ми е дали имате вакви искуства и дали нареден пат да повикам полиција ако ми се појави на врата?

Исто ликот ми спомна дека не одело со извршители, тие сами ќе дојделе на попис иако немам ништо на мое име, ова претпоставувам му беше вид на закана имајќи во предвид дека го познавам како градски wanabe мафијаш.

Јас во секој случај утре ќе се консултирам и со адвокат за ова, а ако треба и ќе дадам изјава во полиција за добиена закана.

Слободно пријави го во полиција. Тоа дека тие сами ќе ти направеле попис, можат само да се сликаат. Ако проба да ти влези дома слободно тресни го со нешто по главата.

Слободно пријави го во полиција. Тоа дека тие сами ќе ти направеле попис, можат само да се сликаат. Ако проба да ти влези дома слободно тресни го со нешто по главата.

Ако му влезе дома = најмалку 3 години затвор за т.н. ,,инкасант", + рекет што му прави + закани... Не верувам да има толку луд човек...
Одма нека пријави во полиција.

Се надевам му запамети име и презиме. Пријави во полиција дека лажно се претставил како финансиска полиција а не извадил валидна легитимација. Ќе го гонат кривично а ти биди раат.

Зар извршителите не им вршат работа?
Изгледа кога се работи за мала сума (или помала сума) трошоците за извршител се на нивни трошок,
друга работа е што ти вика Тетово и Куманово, значи веројатно се шипци шо немаат ништо на нивно име. работат на црно и сл.

Колку ли плата ќе му даваат кога ќе треба да иде во робокап оклоп за да биде сигурен дека ќе се врати жив.

Поисплатлива варијанта ќе и биде да си ги ангажират оние мафијашите/нарко клановите и ако се работи за милиониски суми, милион тебе милион мене и работата сигурно ќе биде завршена.

Изгледа кога се работи за мала сума (или помала сума) трошоците за извршител се на нивни трошок,
друга работа е што ти вика Тетово и Куманово, значи веројатно се шипци шо немаат ништо на нивно име. работат на црно и сл.

Колку ли плата ќе му даваат кога ќе треба да иде во робокап оклоп за да биде сигурен дека ќе се врати жив.

Поисплатлива варијанта ќе и биде да си ги ангажират оние мафијашите/нарко клановите и ако се работи за милиониски суми, милион тебе милион мене и работата сигурно ќе биде завршена.
Од будалата има и побудала..
Отишле 2 локални пајташи да го замолат г-динот да почне да плаќа овој во двор вадење це-зето ако сакате кафе,чај бујрум ако не овде више да не сте стапнале..
Тие фолиранти може на дечурлана од 20 години да им прават филмови и правно никој не смее да ти додева луѓе што не фигурираат никаде во фирмата..Тие дилови меѓу пајташите и брзите се на црно..

Некој искуство со " национална агенција за наплата" - Нан
Работам во странство во мкд немам ништо на мое име , ми се јавија за долг во флекс кредит од 27000 , ме замоли да почнам да плаќам рати по 3000 заради што ќе ме даделе на извршител , ќе ми го блокирале ЕГН то ќе сум неможел да влезам во државата , и викам , веќе сум даден на извршител од банка , не си идам често , во мкд немам ништо , ми вика преку Вестерн унион ќе пушташ ние ќе подмируваме за тебе, и почна со закани на Вибер , како да се постапи ..?

ќе ми го блокирале ЕГН то ќе сум неможел да влезам во државата
Сигурно, може и потерница до интерпол ќе пуштат.
Нан уште една алка од синџирот на паразити.
ПС. А и ти си зел пари поштено е да си ги вратиш?

Kajgana Shop

Back
На врв