Брат/Сестра

А јас немам ништо:baeh:

Imam pomal brat :helou::smir:

имам поголем брат ....

неам ни брат ни сестра:toe:

iam dvajca braka, 1 pomal 1 pogolem, pogolemiot ne zivee so nas i zatoa ne me nervira onaka mn kul si e choekot, ali zatoa pomaliot mi naplaka i za nego...:tapp:

Сестра помала имам.Иако некогаш се закача т.е.секоро секогаш сепак ми е мила,ја сакам многу и би ставила рака во оган за неа:smir:

Imam brat koj e postar od mene 2 godini...Kako mali mnogu se tepavme i zakacavme i se no sega ne.Sega si pomagame, si se krieme za nekoi raboti megusebno, se grizime eden za drug, ednsotavno si go sakam mnogu moeto bratce i ne mozam mnogu mnogu bez nego....:helou:

Имам две сестри и то помали. Едната две години, другата осум. СО поголемата се караме навистина многу, не се слагаме, а една без друга не можиме. Генерациски сме блиску, па мора да сме заедно да се крепиме.:pos2:
Другата е веќе многу помала од мене, и со неа не можам да прам муабет како со големата. Ама имам заприметено дека во нас двете поголемите гледа идол, па пробва на некој нејзин начин да не копира.:pos2:
Инаку, не познавам нормален човек со стабилизирани чувства шо не си ги сака браќата и сестрите.

иам брат 4 години помал од мене и многуму попуштам...дури он мене ме строи..треба еден ден у ред да го дотерам ама неам гз да го удрам...пошто 12 години му зборам не ме слуша...

Поголем брат 2 години не се караме многу ама занае да ме изнервира многу!!!

самичко ме оставија, и покрај бројните молби да ми донесе штркот сестричка или братче.
за тоа вечно ќе им се лутам!

Ја имам постара сестра и во слободно време и изигравам психолог и и ги решавам нејзините љубовни дилеми.А како ми иди на живци уфф... :ija:ама пак си ја сакам и не можам без неа :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom