- Член од
- 20 септември 2011
- Мислења
- 8.146
- Поени од реакции
- 8.544
Мислам дека не си во право, кога толку го потенцираш значењето на сексуалниост однос. Јас на прво место ја ставам сексуалноста.Aa? Кога нема секс емоциите се вистински? Добро бе ако ти мислиш така и ако се водиш спрема таа мисла тогаш никако немој да практикуваш секс бидејќи според горенапишаново нели жената ќе помисли дека не ја сакаш ако имаш секс со неа.
Твоево мислење е ВРВ морам да ти признаам.Не знам дали да плачам или да се смеам.Секако секој си има нели право на истото и најмалку сакам да те навредам..ама тие со овакво мислење веројатно први гледаат да го бутнат својот израсток при прва шанса. Онаа љубов за која ти погоре говориш не знам дали постои но јас не сум ја сретнала на овие години.Да познавав такви љубови кога бев помала малку.Ама и тоа не би го нарекла љубов туку само заљубување и симпатии.Не фала...ниту сакам дечко ми да проба да ме сака без да има див секс со мене ниту пак ја ќе му дозволам да го прави тоа. Сакам да ме сака целосно.Потполно.А цело е нели кога има се.Спротивно на твоето мислење ...јас сакам дечко ми да ме гледа како жена која е сексуално привлечна и да сака да има секс со мене и по 5 пати у ден.
Погледни го примерот на Стивен Хокинг, познатиот англиски теоретски физичар. Тој од студентски денови е тежок инвалид, врзан за инвалидска количка и други апарати, меѓутоа тој е оженет и меѓу него и неговата Сопруга постои љубов.