Marchelo93
Дипломиран Џаболебар
- Член од
- 10 јули 2011
- Мислења
- 1.931
- Поени од реакции
- 1.998
Ќути,нема да се избричиш две недели и одма те споредуваат со психопатине од Битпазар.
Ќути,нема да се избричиш две недели и одма те споредуваат со психопатине од Битпазар.
Ми рекоа и за Сирија да не се спремаш. Јас им реков не, за Украина се спремам.. Да ти е*ам тоа планинските племиња, таман почна брада во тренд овие негативност одма направија. Племе Муџахединско.Се предадов и ја, почнав да се бричам.
Идам кај еден другар така брадосан и таа комшиката, стара жена, ми вика..
Бабето: дечко, да не умрел попот наш бе?
Ја: појма неам
Бабето: па дека те гледам вака брадосан, мислев ти да не си му замена
А и нон стоп луѓе ме прашуваа како сме по дома, дали сите сме добри, ова-она... дека обично у црно сум облечен, плус брада.. па мислат да не отишол некој D:
Муџахедин, daily. Многу проблеми си имав, ни брада не е лесно да се носи во Македонијава.
Ми рекоа и за Сирија да не се спремаш. Јас им реков не, за Украина се спремам.. Да ти е*ам тоа планинските племиња, таман почна брада во тренд овие негативност одма направија. Племе Муџахединско.
Не го разбираш постот. Некогаш брадата била синоним за јак батка, пратеник нешто аристократско. Денеска со ваква брада си синоним за муџахедин.
Детчко не да да не го разбирам.Не го разбираш постот. Некогаш брадата била синоним за јак батка, пратеник нешто аристократско. Денеска со ваква брада си синоним за муџахедин.
Затоа во време на СФРЈ тоа се сметало за Западен Стил (долги бради, коси), а настојувањето овде и Идеологијата била друга. Се бричени, кратки фризури. Дури на граница ги шишале некој за да не се враќаат со долги косишта.Детчко не да да не го разбирам.
Да не сум јас ко старите; навремето ко носев брада немаше џенцка која не се вртеше по мене..... и мислеше дека сум сотонист..
Ај па ти па, што маж си ако дозволуваш туѓи мислења да ти ја бричат брадатаНе го разбираш постот. Некогаш брадата била синоним за јак батка, пратеник нешто аристократско. Денеска со ваква брада си синоним за муџахедин.
Кој рече дека сум избричен? Два месеци не сум и више. А и бавно ми расте дека не ја чепкам цело време. А косата секој месец! Ама ми рикна машинката, следен пат кога оваа тиква кога ќе види шишање/бричење не знам.Ај па ти па, што маж си ако дозволуваш туѓи мислења да ти ја бричат брадата
Брк е демоде, во тренд се зулуфи...баш сега си ги чешлам моите.На жешково повеќе се исплаќа само брк да носам но сега бркот е во тренд помеѓу жените (феминистките)...
seski tingБрк е демоде, во тренд се зулуфи...баш сега си ги чешлам моите.
Зулуфи форевр!Брк е демоде, во тренд се зулуфи...баш сега си ги чешлам моите.