Барам мажјак / женка за парење

• Креатор на темата Креатор на темата GenericXor
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
17 јули 2013
Мислења
41
Поени од реакции
13
Имам Самојед мажјак 2,5 години и сакам да го парам, па доколку има некоја женка кандидатка за да се пари во скоро време нека пише слободно.
Кучето е без педигре, поклон ми е. Еве и слика да видите :D :ROFLMAO:
Фотографија1307.jpg
Фотографија1312.jpg

Извини вака за оф топик ама многу ме занима верувај пошто не чувам кучиња.

Може ли да знам како се парат кучињата ?
Мислам како ги терате да се парат, така со сила па што ако не сакат ?

Кога женката е во циклус, самиот мажјак има нагон за парење.

Исто како и кај луѓето...зависи од женката дали е во циклус или не...мажјакот е секогаш спремен :)

Барам истарски гонич (мажјак) за парење.

Ме интересира колку од вас овдека што сакаат да парат имаат регистрирано одгледувачница? За самоједот најгоре, што нема педигре, дали си свесен дека можеш да го спариш со роднини?

Ме интересира колку од вас овдека што сакаат да парат имаат регистрирано одгледувачница? За самоједот најгоре, што нема педигре, дали си свесен дека можеш да го спариш со роднини?
Haha... dobra poenta, samo sto denes ni pedigreto ne e verodostoen dokument za krvnoto poteklo na kuceto.

Имам самојад мажјак година и пол стар, Лео и бараме женка за парење ... доколку познавате некого што има женка за парење ве молиме да не известите :)))

Ако има некој мажјак лабрадор нека ми пише да се договориме за парење :)

Имам мажјак Лабрадор барам женка за парање кучето е со сите документи и педигре не е обичен заинтересирани слободно пишете

Мене ми треба зајак лавја глава, имам женка што сакам да ја парам.

Ima nekoja slobodna Francuska Buldogcica za parenje??? :)
Расата има специфична анатомија и поради тоа има и потешкотии при парењето. Имам слушнато и за Англискиот Булдог и за Францускиот Булдог дека ги оплодуваат вештачки дали некој знае да објасни како се одвива тоа кај кучињава ?

Imam bel Germanski Spic star 3 god. so pedigre.spremen za parenje.Dokolku ima nekoj zainteresiran slobodno neka pise , ili ma mail kolevski_kompani&yahoo.com.Ziveam vo Skopje

[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.870588)]Здраво дечки,

Имам машко куче (мелез самојед со хаска) Бак.
Сакам да му најдам девојка за парење (може самојед или мелез како што е Бак).
Бак ми е поклон и нема педигре, но имам здравствена книшка во која има евиденција дека сите потребни вакцини се примени.
За тие што стварно се заинтересирани ќе ви испратам слики секако.

Убав ден.[/COLOR]

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom