goodman_91
Бубалица
- Член од
- 2 јануари 2008
- Мислења
- 1.341
- Поени од реакции
- 29
Закон е клипов:pos2:, многу е реален за оваа телевизија
Закон е клипов:pos2:, многу е реален за оваа телевизија
Да, да..плажата на залезот, едно 500 или 1000 епизоди да немаше? =DTи коа беше дете, тоа беше пред 10 години, и тогаш Бушава азбука се даваше по неверојатен 30ти пат. Секоја година по еднаш, наравно. Були Були омг и мечето ушко уште ги даваат:pos2:.
Плажата на залезот.....
Прво, кубинката одпадна од шоуто уште истиот ден. Не си гледал добро. Таа ја пуштија напред при аудициите за еј така.2. А2 моментално ја емитува „музичката“ емисија „Мјузик ајдол“ од бугаристанска продукција. Не би коментирал тоа што жирито е група идиоти што врска немаат од музички вкус, плус се однесуваат кон кандидатите како да се обично ѓубре... Еве денес, критериумот на жирито беше ваков:
-Излегува да пее едно девојче кое има релативно добар глас. Еден од кретените му вика- ти ни вети дека за денес ќе симнеш 9КИЛОГРАМИ!?!?!?
Она кутрата вика, па симнав само три... И овој и одговара: Добро, можеш да си одиш :nesum: Како да бираат манекенки...
За да биде иронијата до безсвест, излегува една бугарка од кубанско потекло, од убава поубава...
-Истиот кретен и вика дека има прекрасни нозе, онаа со силиконската уста потврдува, а третиот вика: Одиш понатаму!!!! Се врти кон другите двајца и прашува со иронија: Треба ли да пее...
Знам дека има тема за ова глупо шоу без стандарди, ама целта ми беше следна:
Почнува денешната емисија и бугарскиот водител коментира: „Обиколивме 4 блгарски (мисли на бугаристански) градови. Стигнавме и во Скопје!“ :nesvest: И нашиве ова го превеле дословно. Секоја чест...
Да не зборам за „информативната“ емисија која би требало да бидат вести...
Со една реченица: ГИ МРАЗАМ И НЕ САКАМ ДА ГИ ГЛЕДАМ ПОВЕЌЕ
дури и да е така како што викаш....сега имаме телевизии кои даваат филм 1 годишно... и тоа го најавуваат како премиера а земал оскар во 2000 г. :nesvest: :helou:Не се шегувај те молам што ќе помислат генерациите кои не се сеќаваат на тоа, не дека сум стар јас, ама бидејќи од телевизии само мтв ја имавме... знам дека нипто асално немаше на неа, тек кога пуштија сител живнавме.... на мтв не памтам да давале некоја серија и барем еднап истата да ја прикажале до крај или ја прекинале со реклами и повеќе не продолжила.
Леле еј и ја бев луд по Племе. Знам летото отидов на одмор и ко се вратив више не го даваа филмот . А колку го сакав едвај чекав да го гледам.Да, да..плажата на залезот, едно 500 или 1000 епизоди да немаше? =D
Ми текнува на Гроган и една епизода кога едни две земаа да се тепат во базен -.- Едната се викаше Мел мислам, ако не ме лаже меморијата.
Друго, најубаво шо имаат давано и вреди "The Tribe"(Племе).
Не го даваа цело, но затоа јас од таму го знам и претходното лето си ги искарав и догледав сите сезони.
Една од најдобрите серии за мене.
А имаше и еден француски сериски, и тој го гледав.Мислам дека имам го фатено пред некој ден-недела вечерта..