Ауди радио код

Член од
14 јануари 2024
Мислења
1
Поени од реакции
0
Не можам да верувам дека посегнувам за помош за ова - вообичаено сум најдобар за насочување на луѓето до вистинската веб-локација за да ги добијат нивните кодови.
Еве ја кратката верзија: ја сменив батеријата и кога го напојував моето радио Audio10 со RDS, го прикажуваше зборот „CODE“. Го најдов кодот во упатството, се обидов да го внесам, но радиото продолжува да покажува „ЧЕКАЈ“, што покажува дека кодот е погрешен по три обиди.

Отидов кај дилерот на Audi, ја добив истата шифра, но не работеше. Дури и го отстранив радиото, го забележав неговиот модел и сериски број и користев GET AUDI RADIO CODE NOW што ми даде поинаков код. Сепак, радиото дозволува внесување само четири цифри, а новата шифра започнува со 6, што го оневозможува внесувањето.

Сега сум малку заглавен затоа што некој доаѓа да ја види колата подоцна, а радиото не функционира. Било какви предлози би биле многу ценети.
 
Член од
17 ноември 2014
Мислења
3.695
Поени од реакции
5.738
A da staveshe sliki od Radioto, Seriskiot broj i ushte edno video od toa kaj shto gi vnesuvash kodovite da vidam kako gi stavash?
 

Kajgana Shop

На врв Bottom