Има, само ќе ги платиш дупло поскапо или више..Кај нас нема вакви или слични?
Нема некоја бапска финта да ми помине?
Kupi si na Jamieson multivitamin okolu 970 denari se.Може да ми дадете предлог за најдобри витамини и минерали кои можат да се најдат во МК или на ИХерб, моментално земам Магнезиум, Цинк, Д3, Калциум (овие како едно) и витамин Ц.
Може и предлог за кои витамини мора да ги зема човек што спортува.
Исто имам прашање за ова?
Има и други но се далеку поскапи.
Прегледај го приврзокот 313244
Сум земал и не осеќам некоја разлика.Kupi si na Jamieson multivitamin okolu 970 denari se.
Не.овие добри ли се ?
Spirulina (600 таблети) (преку 4000 хранливи состојки) - Алфалаб
Spirulina е моќен тоник за имуниот систем, ја подобрува работата на срцето, го подобрува дигестивниот систем, го подмладува организмот и помага при ПМС.alfalab.mk
Тој бренд е тапа.Дали е подобро мешано калциум, цинк и магнезиум на Jamieson или како посебни да ги пијам?
Дупла доза за СКОРО иста цена.Може да ми дадете предлог за најдобри витамини и минерали кои можат да се најдат во МК или на ИХерб, моментално земам Магнезиум, Цинк, Д3, Калциум (овие како едно) и витамин Ц.
Може и предлог за кои витамини мора да ги зема човек што спортува.
Исто имам прашање за ова?
Има и други но се далеку поскапи.
Прегледај го приврзокот 313244
А што е ова уствари, за што е добро и со што се комбинира . Називов е многу интересен.Дупла доза за СКОРО иста цена.
За намалување на кортизол ако е покачен и со тоа и зголемување на тестостерон. Тоа му е примарната намена.А што е ова уствари, за што е добро и со што се комбинира . Називов е многу интересен.
Уште поефтинаДупла доза за СКОРО иста цена.
Да, ама не. Не пишува кој ектсракт е, може да е чист прав. Ако земаш ашваганда, земи KSM-66.Уште поефтина
Чим пишува дека е само од коренот треба да е ксм-66, сенсорилот го прават од лист и корен.Да, ама не. Не пишува кој ектсракт е, може да е чист прав. Ако земаш ашваганда, земи KSM-66.