Аплаузи и емоции на „Бихаќка“ за враќањето на Црвенковски

ZoraNaSlobodata

Чоечко суштество
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.736
Поени од реакции
111
Ова не е коњицата на великој вођи Бранислав Црвенковић?

Член од
3 декември 2008
Мислења
179
Поени од реакции
3
Najnova vest,Borkica mu pobegna na Gruevski,prichina go fatile so Bocevski so spushteni gakji.Koga vi vikaa deka imame tipichna raspaljotka za premier vie ne veruvavte,epa aj chestito,kakva partija takov lider.
SHTO OPET SI JA ZGRESHIL TARAPIJATA.:tapp:
ODI COVECE LECI SE MEDICINATA PRAVI CUDA.:toe:

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554

Тупаницава незнам за кого е насочена :duel:

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
да не е некоја патентирана четничка а? :pos2::pos2:

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Со враќањето на Бане добиваат сите ( осим вмро ). Опозицијата ќе зајакне, притисокот врз власта ќе биде се поголем а со тоа и контролата. Негативно е тоа што сега одредени медиуми ќе не подујат со анти бранко кампања која Бане ќе ја претвори во своја корист. Интелектуалниот склоп му е далеку над максимумот во Македонија.

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
150
да не е некоја патентирана четничка а? :pos2::pos2:
Не бре не е патентирана во оригиналот е вака:

ЕДЕН ЗА СИТЕ СИТЕ ЗА НИКАДЕ!!!!!!!!!!!:pos2::pos2::pos2::vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
18 февруари 2008
Мислења
1.464
Поени од реакции
248
Со враќањето на Бане добиваат сите ( осим вмро ). Опозицијата ќе зајакне, притисокот врз власта ќе биде се поголем а со тоа и контролата. Негативно е тоа што сега одредени медиуми ќе не подујат со анти бранко кампања која Бане ќе ја претвори во своја корист. Интелектуалниот склоп му е далеку над максимумот во Македонија.
Да не си ти Баба Ванѓа што ја предвидуваш иднината. :nesvest:

Член од
30 март 2009
Мислења
418
Поени од реакции
27
Не бре не е патентирана во оригиналот е вака:

ЕДЕН ЗА СИТЕ СИТЕ ЗА НИКАДЕ!!!!!!!!!!!:pos2::pos2::pos2::vozbud::vozbud::vozbud:
Decko ,jas gi cenam tvoite dobri nameri za prevod na tekstot ,ama vo zabuna li ,sto li,go smeni so sloganot na Ivanov.. Negoviot bese za nikade,toj e za nikade..
A srpskite pesni ke si gi preveduvaat srbite...
Na primer Milojko :)

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.564
Поени од реакции
286
"Негативно" е тоа што сега одредени медиуми ќе не подујат со анти бранко кампања која Бане ќе ја претвори во своја корист.
Ova ti e dobra konspiracija,samo kje te koregiram...najpozitivno e taka shto tipichno za dpBne sami kje si ja staat jamkata.

Sloganot na Ivanov Site za eden eden za site e prevzemen od edna cetnicka pesna JEDAN ZA SVE SVI ZA JEDNOGA
:tv:

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
150
Decko ,jas gi cenam tvoite dobri nameri za prevod na tekstot ,ama vo zabuna li ,sto li,go smeni so sloganot na Ivanov.. Negoviot bese za nikade,toj e za nikade..
A srpskite pesni ke si gi preveduvaat srbite...
Na primer Milojko :)[/quote

Се извинувам ако погрешив, но ме сум забуна па да се коргирам но пак да не ме сватат погрешно : Некој е за некаде но друг за никаде па кој каде ке се најде нека бира страна,НО ВМРО дефинитивно се за некаде (пустиња), преводот си е превод кој како ке свати и протолкува.......

Kajgana Shop

На врв Bottom