Апел за помош на Андреј Насевски

Член од
24 април 2008
Мислења
8.431
Поени од реакции
7.383
http://off.net.mk/apel-za-pomosh-na-andrej-nasevski

13 Април 2016 - 08:29На младиот Андреј Насевски му е дијагностицирана многу ретка болест Хередитарна спиноцеребеларна атаксија со неуропатија, кардиомиопатија и сколиоза. Единствен начин да му се помогне е со трансплантација на матични клетки во Кина, за кој третман се потребни 30.000 евра, сума која за младиот Андреј и неговото семејство е недостижна без помошта од сите нас.

Да помогнеме сите на младиот Андреј да се врати во нормален живот, раст и развој, како и пред се, самостојно извршување на неговите секојдневни потреби.

За таа цел, отворени се телефонски броеви за донации, со чија помош Андреј би го добил соодветниот третман кој во моментов е единствен излез од неговата состојба.

Телефонски број за донации на ОНЕ - 075143468

Телефонски број за донации на ВИП - 077143468

Телефонски број за донации на ТЕЛЕКОМ - 070143116

Трансакциска сметка во ТТК Банка АД Скопје : 290500015321273

Трансакциска сметка за донации од странство ТТК Банка А.Д. Скопје: 290500013984807

IBAN Code: MK07290060003168359

Благодарност до сите чие што хумано срце нема граници.

http://off.net.mk/apel-za-pomosh-na-andrej-nasevski
 
На врв Bottom