Анкета музички вкус

Член од
12 јануари 2020
Мислења
1
Поени од реакции
8
Здраво,
по предметот Музичка психологија во рамките на моите студии по Систематска музикологија на Универзитетот во Хамбург спроведуваме интернационално истражување на тема „Музички вкус во различни културни заедници" како и останати фактори кои што би можеле да имаат влијание врз формирањето на истиот. Во истражувањето се вклучени 4 земји: Германија, Австрија, Македонија и Иран. За таа цел потребна ни е вашата поддршка со тоа што ќе го пополните нашиот прашалник на следниов линк: https://www.soscisurvey.de/musical-taste/ , каде што ќе ви бидат поставени прашања во врска со вашиот личен музички вкус, вашите досегашни искуства поврзани со музика, социјален статус, како и прашања поврзани со вашата личност. Пополнувањето на прашалникот е анонимно и не би требало да трае подолго од 5 до 10 минути. Доколку пополнувате преку мобилен, користете auto-rotate и ротирајте го екранот хоризонтално за подобар преглед на прашањата.

Вашето учество би ни било од големо значење! Однапред ви благодарам!
 
Член од
29 јуни 2020
Мислења
2
Поени од реакции
0
Навистина ми се допаѓа електронската музика затоа што се чувствувам многу добро за тоа.
 
Член од
29 јуни 2020
Мислења
2
Поени од реакции
0
Сакате да преземате звуци и многу други песни како мелодии, посетете ја адресата што обезбедува бесплатни мелодии за мобилни телефони: https://klingeltonekostenlos.de/
 
Член од
17 февруари 2021
Мислења
1
Поени од реакции
0
треба да бидете во тек со најновите тренд песни на музичките страници
 
Член од
3 април 2021
Мислења
2
Поени од реакции
0
Харесвам всички видове младежка музика в наши дни, особено DJ и EDM поредицата
 
Член од
18 април 2021
Мислења
1
Поени од реакции
0
Ви благодарам за споделувањето, гледам многу и знам каде да преземам nhjac и тие звуци се типични sonidos gratis mp3 и гледам, колку повеќе се развива музика, ќе биде подобар живот и пошарен.
 
Член од
3 април 2021
Мислења
2
Поени од реакции
0
Ви благодарам за споделувањето, гледам многу и знам каде да преземам nhjac и тие звуци се типични sonidos gratis mp3 и гледам, колку повеќе се развива музика, ќе биде подобар живот и пошарен.
Du har rätt, jag ser också en hel del och här är https://msonneries.com/totally-spies/ också ett bra exempel. ett mycket uppfriskande Totally Spies-ljud.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom