kako da se namali fala viБратот шеќерот у таван му е на гладно и вика да не има ризик. Еве ти, над 6.5 е више висок шеќер.
![]()
kako da se namali fala viБратот шеќерот у таван му е на гладно и вика да не има ризик. Еве ти, над 6.5 е више висок шеќер.
![]()
Ќе идеш на доктор специјалист да те испитаат и ќе ти каже што ти е точно.kako da se namali fala vi
momentalno sum vo germanijaЌе идеш на доктор специјалист да те испитаат и ќе ти каже што ти е точно.
Па не знам тоа, види кои ти се опциите.momentalno sum vo germanija
non stop sum so fizicka aktivnost lekarot rece deka na gladno koga bev vo mk mi rece deka mi e dobar sekerot vecerta kasnoto okolu 2 casot bev izlezen jadev i sabajle otidov napraviv krvna slika ispadna 6.4 drugiod den ne jadev nisto samo voda od prst se bocnav 5.8 znaci imam sekerПа не знам тоа, види кои ти се опциите.
Човек, немаш шеќер, ако сакаш да слезиш шеќер, само постење цел ден на вода и ќе се разреди шеќерот, немаш гајле.non stop sum so fizicka aktivnost lekarot rece deka na gladno koga bev vo mk mi rece deka mi e dobar sekerot vecerta kasnoto okolu 2 casot bev izlezen jadev i sabajle otidov napraviv krvna slika ispadna 6.4 drugiod den ne jadev nisto samo voda od prst se bocnav 5.8 znaci imam seker
Ако си јадел и пред да те боцне на прстот, пак е неисправно тоа. Може целава забуна во глава да ти е ради што си несериозен. Кога правиш крвна слика од 7 навечер до сабајле ништо не треба да јадеш.non stop sum so fizicka aktivnost lekarot rece deka na gladno koga bev vo mk mi rece deka mi e dobar sekerot vecerta kasnoto okolu 2 casot bev izlezen jadev i sabajle otidov napraviv krvna slika ispadna 6.4 drugiod den ne jadev nisto samo voda od prst se bocnav 5.8 znaci imam seker
ne jadev nisto pred da me bocne od prstot rece deka e vo red sekerotАко си јадел и пред да те боцне на прстот, пак е неисправно тоа. Може целава забуна во глава да ти е ради што си несериозен. Кога правиш крвна слика од 7 навечер до сабајле ништо не треба да јадеш.
seka toa sto pijam voda namerno go pijam po sto rabotam fizicka rabota vo germanijane jadev nisto pred da me bocne od prstot rece deka e vo red sekerot
Па не не се замарај безпотреба тогаш. Нормално е да пиеш вода кога работиш.ne jadev nisto pred da me bocne od prstot rece deka e vo red sekerot
Автоматски споено мислење:
seka toa sto pijam voda namerno go pijam po sto rabotam fizicka rabota vo germanija
pa ne znam strav me fati nautro pijam limon i topla voda mrsnoto go izbegavam i gazirano b kompleks koristamПа не не се замарај безпотреба тогаш. Нормално е да пиеш вода кога работиш.
Toa ti doajga kako vo Sahara?momentalno sum vo germanija
zosto nervniToa ti doajga kako vo Sahara?
A i nervni lekar ne e losho da te dzirni
Za tvojata Ankzioznostzosto nervni
pa ne znam kadaif me ispanici ne sum ni debel kako prvo kilazata mi e normala 75 kg sum 31 godinaZa tvojata Ankzioznost
pa ne znam kadaif me ispanici ne sum ni debel kako prvo kilazata mi e normala 75 kg sum 31 godina dali jadam 2 pati dnevno i toa e poveke sum na rabota fizicka
pa ne znam kadaif me ispanici ne sum ni debel kako prvo kilazata mi e normala 75 kg sum 31 godina cel zivot sum fizicki optereten
Колку си висок, од што ти се состои храната , што јадеш најчесто.pa ne znam kadaif me ispanici ne sum ni debel kako prvo kilazata mi e normala 75 kg sum 31 godina