Албанизација на Балканот

Стев

Word Bearer of the New World Chaos
Член од
19 декември 2019
Мислења
2.333
Поени од реакции
2.232
Па се затвораат невини, досега само случајот СОПОТ се обелодени, неколку милиони евра се платени за обесштетување.
Да бе, диво насеље невини, монструм невини, ИСИС невини, двојно убиство во ѓорче невини? Цело време невини ,знаеш?
 
Член од
25 март 2012
Мислења
7.224
Поени од реакции
3.043
Да бе, диво насеље невини, монструм невини, двојно убиство во ѓорче невини? Цело време невини ,знаеш?
За случајот Алфи - невин е затворен
За поставување бомба во Куманово - невин затворен
Овие ми текнуваат...
За диво населба никогаш не сум рекол дека се невини, сум рекол дека дошле за пари и за свои интереси, не како што викаат дека дошле заради патриотизам.
За монтструм не знам, ќе чекам завршеток и на ова судење.
Не сум слушал за тоа двојно убиство во Ѓорче.
 

Стев

Word Bearer of the New World Chaos
Член од
19 декември 2019
Мислења
2.333
Поени од реакции
2.232
Протестираа вашите, демонстрации. Дете убило татко и син за точак.
Никој не е невин. Гарант знае, е пријател на, или е роднина на некој криминалец...
Ако власта го фатила, значи бил крив за барем нешто што го поврзало со тие настани.
И згора на тоа имате села каде што владее безаконие...
Така да, во глобала, не. 90% се шансите да се виновни за барем нешто..
 

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
9.604
Поени од реакции
11.849
Детено Саздо исто сам се удрил у сандаче од ЕВН и невини се обвинети.
Ете едниот дека е толку невин кидна да не биде осуден на правдина.
 
Член од
25 март 2012
Мислења
7.224
Поени од реакции
3.043
Детено Саздо исто сам се удрил у сандаче од ЕВН и невини се обвинети.
Ете едниот дека е толку невин кидна да не биде осуден на правдина.
Осудени се убијците на Саздо, а убиецот на Алмир е осуден за сообраќајка.
 

Стев

Word Bearer of the New World Chaos
Член од
19 декември 2019
Мислења
2.333
Поени од реакции
2.232
Разликата е што убијцете на саздо има да избегаат, па после министри има да станат...
 
Член од
25 март 2012
Мислења
7.224
Поени од реакции
3.043
Протестираа вашите, демонстрации. Дете убило татко и син за точак.
Убиен е синот, не таткото.
Никој не е невин. Гарант знае, е пријател на, или е роднина на некој криминалец...
Ако власта го фатила, значи бил крив за барем нешто што го поврзало со тие настани.
И згора на тоа имате села каде што владее безаконие...
Така да, во глобала, не. 90% се шансите да се виновни за барем нешто..
Ова веќе не ми е јасно.
 

Стев

Word Bearer of the New World Chaos
Член од
19 декември 2019
Мислења
2.333
Поени од реакции
2.232
Да бе, "Ja ne razbiram be hej!"
Секогаш е -немам видено, не разбирам, не знам, не сум од тука.
Колектвно сте криминалци. Сите сте невини, никој ништо знае, ама пак некако нешто се има десено, и после тоа неправда е.
 
Член од
25 март 2012
Мислења
7.224
Поени од реакции
3.043
На правдина се осудени, ме читаш или слабо.
Не е вина на судството тоа што избегал, ќе беше вина на судството ако ќе беа осудени за тепачка со смртни последици или несреќа.
 

Стев

Word Bearer of the New World Chaos
Член од
19 декември 2019
Мислења
2.333
Поени од реакции
2.232
Не е вина на судството тоа што избегал, ќе беше вина на судството ако ќе беа осудени за тепачка со смртни последици или несреќа.
Вина на државата е што е корумпирана да дозволила да избега...
 
Член од
23 јуни 2011
Мислења
9.825
Поени од реакции
3.375
Не е вина на судството тоа што избегал, ќе беше вина на судството ако ќе беа осудени за тепачка со смртни последици или несреќа.
Добро вие за ништо не сте криви. Знаеме тоа.
 
Член од
25 март 2012
Мислења
7.224
Поени од реакции
3.043
Да бе, "Ja ne razbiram be hej!"
Секогаш е -немам видено, не разбирам, не знам, не сум од тука.
Колектвно сте криминалци. Сите сте невини, никој ништо знае, ама пак некако нешто се има десено, и после тоа неправда е.
Нека цитира некој друг член ако те разбрал.
Јас те разбрав вака: ако некој крадел 2 кила патлиџани, тогаш полицијата може да го затвори за убиство, ако не може да ги најде вистинските убијци.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom