Ако би можеле да бирате, каде и со кого би сакале да сте сега?

Член од
27 јануари 2007
Мислења
2.504
Поени од реакции
72
Ke bidam skromna...Sakam da sum u Ohrid..so drustvo...uhhh aj da ne zamisluvam...:(

Еееее и јас... не сакам нигде на друго место, само Охрид, сакам летово да се повтори ама да трае засекогаш... е ама и со друга личност да бидам таму.. не го можам школово пак...

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
:pipi: Kade bilo... Eve duri i vo mojava soba... Samo da imam nekoj pokraj mene i da go slusame pa i gledame dozdot kako paga :pipi:

Член од
13 февруари 2006
Мислења
315
Поени од реакции
4
paaa nekade vo nekoi topli predeli kade sonceto raspostila zraci a branovite pliskaat, pliskaat....:)))))smrznuvacka e!!eve ne mora da e nikade posebno samo vo topla prostorija/parno/pecka/kjebence i simpaticno i drago drustvo, topol napitok i odbrana muzika vo pozadina.....

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Надвор, да врне (незнам дали врне) и да киснам.....

С

Сатори

Гостин
Во гроб. Најубаво би било тамо.
Слично како тебе срц, само од различни причини.
Така темно и влажно и затворено(клаустофобично) ... онака да поминам саат, два внатре и да си одам после.
Ќе ми биде боље од медитација.

N

NeMiRnA

Гостин
Аммммм не барам ништо друго,само да бидам троа подалеку од Ск-во,сакам пак на ланската екскрузија со бившиот ми клас!!!!!!!!!!!

Diabolical !llusion

Магец
Член од
3 август 2006
Мислења
2.238
Поени од реакции
22
сакам да сум во школо,ама нема!!!!!
и сакам да сум на планина со друштво,зберени во една соба,пред оган (надвор ептен залади бре,а на планина ќе е уште поладно),интереснооооо! :)

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
би сакал да сум во Турција, на Босфор мостот што го поврзува Истамбул со Азискиот дел од Турција, сега како е поладничко и дува ветре и со љубената да ги гледаме бродовите како пристигнуваат и тргнуваат од пристаништето, сега ова време е најголем метеж... мх...мх...мх... убавини...
п.с. и да пиеме чај, на ладново... леееееееее ке умрам!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom