Ако биде војна...

Ако биде војна

• Вкупно гласачи
    132
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 февруари 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
10
па незнам... може ке идам ке гинам а може и не! се зависи од моето моментално расположение! сите на збор викаат дека ке идат да се борат ама кај беа тие 2001 прва? да не добија како што вика јанко јади бурек халкидишка еидемија (или така нешто).

N

n/a

Гостин
Ние со крупни чекори одиме кон војна.
Која што како и сите други на Балканот ќе биде прљава и фингирана.
Едно сценарио со кое што ќе се цели да и се зададе финален удар на македонската држава.
Долг е списокот на таквите кои што имаат интерес и го посакуваат тоа сценарио,лошото е што не разбирате дека сите ние сме губитници во таа опција,па несмее да си ја дозволиме.
На долго и на широко...би требало да начкрабам реферат во едно мин. 5-6 страници.Излишни и морничави.
Мене не ме прашувајте што ќе правам.Си знам јас,голем сум си.
Само едно нешто може да кажам:
Одбивам да служам,т.е да ме води некој туп мајор...
и одбивам да ризикувам за непозната цел.

F

FilipMacedon

Гостин
Едно сценарио со кое што ќе се цели да и се зададе финален удар на македонската држава.
Долг е списокот на таквите кои што имаат интерес и го посакуваат тоа сценарио,лошото е што не разбирате дека сите ние сме губитници во таа опција,па несмее да си ја дозволиме.
На долго и на широко...би требало да начкрабам реферат во едно мин. 5-6 страници.Излишни и морничави.
Ај утре ако се зачлениш во некоја радикална организација тогаш ке велиш војната е добра,ке велиш полно сакаат Македонија да победи во таа војна,ке велиш тоа сценарио е добро за нас и бла бла.....зевсе те научивме:helou:

Член од
16 февруари 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
10
узживај ние ке си направиме мала елитна кајгана единица и сите ке бидеме рамноправни. најјаки ке бидеме сите ќе ги утепаме хахаха

N

n/a

Гостин
Ај утре ако се зачлениш во некоја радикална организација тогаш ке велиш војната е добра,ке велиш полно сакаат Македонија да победи во таа војна,ке велиш тоа сценарио е добро за нас и бла бла.....зевсе те научивме:helou:
Ништо не си научил ти...
тоа е жалното.
Македонија не може да победи во војна.
Не и се делени такви карти.Може само да изгуби. :wink:

F

FilipMacedon

Гостин
Ништо не си научил ти...
тоа е жалното.
Македонија не може да победи во војна.
Не и се делени такви карти.Може само да изгуби. :wink:
Како да ти верувам кога знам дека утре можеш да го смениш мислењето,е тоа е жалното што не си стабилна личност

N

n/a

Гостин
Како да ти верувам кога знам дека утре можеш да го смениш мислењето,е тоа е жалното што не си стабилна личност
Што подразбираш под стабилна личност?
Некој глуп ко мотка?
Јас не водам изгубени ратови.
Никогаш.:wink:

F

FilipMacedon

Гостин
Што подразбираш под стабилна личност?
Некој глуп ко мотка?
Јас не водам изгубени ратови.
Никогаш.:wink:
Значи заклучок-За тебе кој несака да го смени сопствениот идентитет е глуп и ништо несфаќа,човек кој би си ја бранел својата држава исто така е глуп.хххмм Шљамчо ко ти курац тебе
Форумџии сами увидете кој е кртот

ПС Темата е ако не нападнат, а не ако нападнеме муто еден не ми мене користи тие финти

N

n/a

Гостин
Значи заклучок-За тебе кој несака да го смени сопствениот идентитет е глуп и ништо несфаќа,човек кој би си ја бранел својата држава исто така е глуп.хххмм Шљамчо ко ти курац тебе
Форумџии сами увидете кој е кртот

ПС Темата е ако не нападнат, а не ако нападнеме муто еден не ми мене користи тие финти
А бе шут...
ти одамна си нападнат.
Ама не ти е ни јасно дека е тоа така.
Проблемот после 17 год. специјална војна не е дали ќе платиш,проблемот е која е цената што ќе ја платиш.
И дали ќе те остават да `одмараш` на раат после тоа и да си ги лижеш раните...
или ќе дојдат после некое време да ја земат наредната рата.
Тоа се модалитетите на преговорите што некој не баш туп треба да ги има предвид.
О.К?

F

FilipMacedon

Гостин
А бе шут...
ти одамна си нападнат.
Ама не ти е ни јасно дека е тоа така.
Проблемот после 17 год. специјална војна не е дали ќе платиш,проблемот е која е цената што ќе ја платиш.
И дали ќе те остават да `одмараш` на раат после тоа и да си ги лижеш раните...
или ќе дојдат после некое време да ја земат наредната рата.
Тоа се модалитетите на преговорите што некој не баш туп треба да ги има предвид.
О.К?
бравос интелегенција на нивоу,како и да е гледам дека немаш време да се замараш со нас кои сме 80 проценти,така да ке те оставам да чатиш и онака добив пролив од твоето проповедање,но само продолжи како беше а да ,си бил еден Игор и бла бла ......

Член од
16 февруари 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
10
бравос интелегенција на нивоу,како и да е гледам дека немаш време да се замараш со нас кои сме 80 проценти,така да ке те оставам да чатиш и онака добив пролив од твоето проповедање,но само продолжи како беше а да ,си бил еден Игор и бла бла ......
доста напнуваш! вечерва станав алергичен на твоите провокации. дај еден аргументиран коментар дај човеку досаден си за читање!

N

n/a

Гостин
Па проблемот е уствари изгледа точно таму што такви ко тебе се 80% у државава.
Инаку... не би било бла,бла,бла... :wink:

F

FilipMacedon

Гостин
[acko]®;1659203 напиша:
доста напнуваш! вечерва станав алергичен на твоите провокации. дај еден аргументиран коментар дај човеку досаден си за читање!
ова е анкета ако не си знаел,плус ако сум ти досаден можеш и да смениш тема и плус други провоцираат

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom