без разлика...ако е авторска песната мора да се плаќа...тамн се радував дека македонско девојче ќе ми ја свират на свадбатаА чекај.. за наша музика? или без разлика ??
ахахахахахаахахах а шо за тие нема да ти наплатат као ?без разлика...ако е авторска песната мора да се плаќа...тамн се радував дека македонско девојче ќе ми ја свират на свадбатасеа ќе морам да се задоволам со врана коња јавам јас , ајде дали знаеш паметиш милице и ај да бегаме мори васе...
![]()
се наплаќаат само авторските песни као шо се македонско девојче зете мили зете черешна се од корен корнеше итн итн итн...ахахахахахаахахах а шо за тие нема да ти наплатат као ?
Ja ima da go pukam tamu ako ne mi go pustat DOKAZ OD CECA
Блесава работа бе.. обично Англија се смета за земја со најидиотски закони.. али ние гледам конкуренција им станавме.се наплаќаат само авторските песни као шо се македонско девојче зете мили зете черешна се од корен корнеше итн итн итн...
И кој е автор на овие песни?се наплаќаат само авторските песни као шо се македонско девојче зете мили зете черешна се од корен корнеше итн итн итн...
Crni GrujaИ кој е автор на овие песни?
Може свадба и без Македонско девојчена македонско девојче е Јонче Христовски...
Ако пејачот ги поседува правата за неговите песни тогаш ништо, ама ако не ги поседува тогаш ќе си плати како попче.А шо ако некој пејач прај свадба и си тера со негови песни ? И него ќе му дојдат за авторски права ?![]()
Тогаш Зете мили зете ќе мора два пати да ја свиратМоже свадба и без Македонско девојче
Не шири дезинформацииАко пејачот ги поседува правата за неговите песни тогаш ништо, ама ако не ги поседува тогаш ќе си плати како попче.