na edna benzinsa so vidov vo cento ic nemase izbor sako golf 4 karavan crn kako grobarska besi i ne bese burago jas sakam bmw z4 bmw z8 mercedes sls jaguar od postarite i takaИ по бензискиве провери![]()
na edna benzinsa so vidov vo cento ic nemase izbor sako golf 4 karavan crn kako grobarska besi i ne bese burago jas sakam bmw z4 bmw z8 mercedes sls jaguar od postarite i takaИ по бензискиве провери![]()
Дали беше во ''КРШ"??? За таму ти зборам, истата продавница ја има и во ГТЦ и во Рамстор и двете во подрум. За таму ти зборам да побараш.na edna benzinsa so vidov vo cento ic nemase izbor sako golf 4 karavan crn kako grobarska besi i ne bese burago jas sakam bmw z4 bmw z8 mercedes sls jaguar od postarite i taka
--- надополнето: May 31, 2011 3:29 PM ---Дали беше во ''КРШ"??? За таму ти зборам, истата продавница ја има и во ГТЦ и во Рамстор и двете во подрум. За таму ти зборам да побараш.
Супер, купи го ако ти прави меракГо најдов на eBay и со вклучена достава би требало да чини отприлика 1200-1300 денари.
Би го зел ко ќе сум при пари, единствен проблем е со плаќањето преку PayPal. А за жал нема 1/18 од стокецот, само 1/43. Порано имавме потполно ист како овој од сликана, само маската беше малце поразлична, така да би сакал да го имам во колекција.Супер, купи го ако ти прави мерак. Јас искрено би додал уште 500-600 ден. и би земал нешто 1/18 зошто ова со големината не ми одговара во колекцијата, ама сепак се работи за личен вкус, нели?
![]()
Малку повисока класа од Bburago, повеке детаљи, суспензија со федери, подобар квалитет на боја, пореални модели. Разлика во цената е Maisto се поскапи за 300-400 ден. за 1/18 модел. Инаку сега се иста фирма, Maisto го купи Bburago.a ova maisto nesto kako burago e ili? inace dobra e cobrata
dobro informiran si .a sega se pravat burago ili samo maisto?Малку повисока класа од Bburago, повеке детаљи, суспензија со федери, подобар квалитет на боја, пореални модели. Разлика во цената е Maisto се поскапи за 300-400 ден. за 1/18 модел. Инаку сега се иста фирма, Maisto го купи Bburago.
Фала, и двата бренда се прават и имаат многу интересни нови модели ама уште ги нема кај насdobro informiran si .a sega se pravat burago ili samo maisto?
Какви не каталози имав и тоа од големите, мајка ми се ми исфрлила, дури и една кутија со делови, мотори, бандажи, спојлери.Заборавив да пишам, уште ги чувам дома, два каталози со модели од bburago. Едниот е отприлика 1994-1996 година, а другиот од ’99 или ’00. Многу добри количиња има, не верувам дека можат истите да се најдат денеска нови да се купат.
www.bburago.comДали има некоја официјална страна на Бураго/Маисто каде може да се видат кои модели ги прават (нешо ко каталог)