Точно ... на исто мислење сум и јас. Неможе (барем не ми се случило мене) да сакаш некого, а да не ти оди водењето љубов. Друга приказна е ако престане да ти оди ... тогаш и се отсакува и се прекинува итн, итн, итн. Може двајца заљубени само да се надополнуваат кон поубаво и поубаво водење љубов, но никако не ми штима да неможе да се поднесат во кревет ... :icon_roll_ZlObNiCa напиша:Ako ima ljubov, ima vodenje ljubov ne sex, ima razlika do nekade barem spored mene, znaci ako se sakaat kat tad ke se usoglast vo odnos na toa koj sto saka i kako saka,a vrski kaj sto nema ljubov ima sex...
Мислам дека неможе.Барем не според мене. Ако има љубов, тогаш и водењето љубов ќе биде исклучително и секој нареден пат ќе биде се поубав и посовршен.Нормално, колку повеќе си со една личност,толку повеќе се откривате заедно, ги откривате своите желби, потреби, заеднички задоволства и начини на кои ќе бидете задоволени и двајцата.ThA-BiTcH напиша:Можно ли е една врска, каде што има љубов, разбирање, пријателство, и се тоа нели супер да е, само сексот да е за никаде, како што рече Сторм бљак, да опстане?
Што мислите вие?
Не може. Ако има љубов, разбирање, пријателство и се да е супер како што имаш напишано нема логика водењето љубов да е за никаде. Баш ако има љубов ... секој нареден секс би бил каде каде подобар од претходниот а полош од следниот. Може да е обратно .. да нема љубов итн, итн, итн а да има супер секс. Тоа има логика.ThA-BiTcH напиша:Можно ли е една врска, каде што има љубов, разбирање, пријателство, и се тоа нели супер да е, само сексот да е за никаде, како што рече Сторм бљак, да опстане?
Што мислите вие?
Ти мори, не беше уште невино??:sekss: :je: :je: :je: :lud: :kez: :kez:The`bItCh напиша:Не може. Ако има љубов, разбирање, пријателство и се да е супер како што имаш напишано нема логика водењето љубов да е за никаде. Баш ако има љубов ... секој нареден секс би бил каде каде подобар од претходниот а полош од следниот. Може да е обратно .. да нема љубов итн, итн, итн а да има супер секс. Тоа има логика.