Ти можеш мене да ме игнорираш до утре, тоа ништо не ми значи, ама затоа јадевте цел месец ќотек по автобуси, затоа Албанците ве тепаат и иселуваат кај стигнат, а ти и натаму ме игнорирај мене.За 15-20 години ќе си станете малцинство во сопствената држава, а тек тогаш почнува вистинската забава.Каде ќе одиш тогаш?Имаш резервна татковина ако ти значи нешто тоа?
За твоја информација во моето семејство сите жени се со факултет, образовани и работат.Првин научи што е конзервативност, па тогаш зборувај.Јас живеам во многу детно семејство.Тоа не го кријам.Мојот брат за 5 месеци го чека третото дете, а сигурно ќе оди и на четврто.Јас со сигурност ќе одам на многу деца.Ти за тоа не се секирај воопшто.Мене не ми треба пари за да пораснам деца.Ми треба љубов и свест.Вие и натаму живејте хедонистички живот, ама се тоа со шамар ви се враќа на крај.Јас за вистински, горди, само свесни Македонки секогаш имам голем респект, а за курвештии и бештии не се ни замарам да зборувам.Такви девојки во мое семејство нема теоретска шанса да има.
Израелците се едни од најконзервативните нации, а се едни од најобразованите луѓе.Земете учете пример од Еврејките како се сака и почитува нација и држава.Затоа имаат просперитет, богатство, моќ.Живеат меѓу куп Арапи, што би било тие да се просераваат со педери, анархисти и триста глупости?Дали ќе опстанат, а?Македонците со својата либералност трпат порази на секое поле, нокдауни.
Вистинските битки се водат на терен, а не на компјутер.Јас секогаш и секаде сум бил каде што се бранела македонштината и ќе бидам пак, ама со вистински луѓе, а не фолиранти..Сум скокал во тепачки и за Македонци коишто првпат сум ги видел во живот, а биле нападнати од Арнаути.Не сум гледал сеир од страна, сум јадел палка, камен во глава, болката проаѓа, ама честа ми е чиста.