Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
@1z9u6en Да бев 10 години помлада бар, ќе те скинев без проблем ;):sneaky:,имам доста девици скинато,и опуштено во животов, ама под услов да си ми симпатичен бар, таквите ми беа омилен "плен" за дејт и секс :sneaky: , зашто имав опсесивно компулсивна хипохондрична опсесија за заштита од несакани полови инфекции. Мртва озбилна сум.(Не се шегувам)
Мислам можам и сега радо, али обавези со детево и маж ми ме следи во чекор(n)

Звучи интересно и примамливо .... :sneaky:

Мене разлика во години воопшто не ми пречи.
Јас потполно сум со разбирање и одобрување за браковите Доналд и Меланија Трамп, и Емануел и Брижит Макрон.

Звучи интересно и примамливо .... :sneaky:

Мене разлика во години воопшто не ми пречи.
Јас потполно сум со разбирање и одобрување за браковите Доналд и Меланија Трамп, и Емануел и Брижит Макрон.
Ако се прашувам јас дефинитивно ќе им дадам совет на жениве неомажени да си бараат помлад маж, и тоа не малку помлад туку минимум 10 години, зашто тоа е чиста математика, колку пати влегува 20 во 40???? два пати така.... А колку пати влегува обратно 40 во 20???.... Ниеднаш (n)
Највеќе одговара помлад маж со постара жена, ем ќе го учи ем нема да го вара и гледа по други. :sneaky:
Добро сега не мора толкава разлика ко Макрон и жената му, ама може до кај 10 15 години. (y)

@1z9u6en Да бев 10 години помлада бар, ќе те скинев без проблем ;):sneaky:,имам доста девици скинато,и опуштено во животов, ама под услов да си ми симпатичен бар, таквите ми беа омилен "плен" за дејт и секс :sneaky: , зашто имав опсесивно компулсивна хипохондрична опсесија за заштита од несакани полови инфекции. Мртва озбилна сум.(Не се шегувам)
Мислам можам и сега радо, али обавези со детево и маж ми ме следи во чекор(n)
Абе него еднаш главата у цицки да му ја ставиш толку ќе му биде, ќе го премине Рубикон.

Ако се прашувам јас дефинитивно ќе им дадам совет на жениве неомажени да си бараат помлад маж, и тоа не малку помлад туку минимум 10 години, зашто тоа е чиста математика, колку пати влегува 20 во 40???? два пати така.... А колку пати влегува обратно 40 во 20???.... Ниеднаш (n)
Највеќе одговара помлад маж со постара жена, ем ќе го учи ем нема да го вара и гледа по други. :sneaky:
Добро сега не мора толкава разлика ко Макрон и жената му, ама може до кај 10 15 години. (y)

Се согласувам, повозрасни жени и брачни партнерки знаат многу повеќе за животот.
Жената на Макрон му била професорка во школо.
И ден денес го учи, таа му е учителка. (y)

Колкава е разликата во години со вашиот сопруг?

Се согласувам, повозрасни жени и брачни партнерки знаат многу повеќе за животот.
Жената на Макрон му била професорка во школо.
И ден денес го учи, таа му е учителка. (y)

Колкава е разликата во години со вашиот сопруг?
Постар е од мене 7 години, затоа и велам од искуство. Прашај паталец, не гаталец:place:

Лупни му една инекција тестостерон, ќе тера некое време па пак и така....има лек, може ќе почне и тегови да дига.
Автоматски споено мислење:

Ниеден маж не сака 10 години постара жена. Освен макрон кој е фрик.
Не е она 10 год постара она е 1000 год постара ми делува дека е некоја што цица крв од бебиња за остане жива.
Автоматски споено мислење:

Ова видео е за тебе....затоа што беше добра со дечките што беа девици :D

Ниеден маж не сака 10 години постара жена. Освен макрон кој е фрик.

Јас сакам повозрасни жени.
Постои и љубов човеку, не мора секогаш годините да се битни.

@1z9u6en Го прочитав твојот проблем, “меѓу редови“ и дебатите со другите членови... ти ми делуваш дека си сосем задоволен со твојот стил на живот и не би променил ништо... работа од дома, потоа неколку епизоди Нетфликс, играње игри, пак Нетфликс, неколку пати во неделата ќе истрчаш некој километар и ќе одиш на кафе... а на формуот бараш да ти се каже “магичниот збор“, како да фатиш женска, која ќе се вклопи во твојот стил на живот... Хипотетички гледано, тој збор и да постои, некој ти го каже тука, па ти уште вечерва фаќаш женска... како би продолжил? Пример, во петок 2 другарки со дечковците ќе идат у кафана, потоа у диско, па ајде да идеме ние... што би одговорил ти? Не можам денес, треба да ја догледам серијат на Нетфликс или јас не сум за во гужви, ако сакаш да прошетаме на ќеј, па може некаде лабаво едно кафе 1 саат... или хипотетички излегуваш со нејзино друштво, ама дремиш како ут, напнат си, стегнат, нервозен дека си го нарушил твоето секојдневие и во твоето гледиште за животот кафана/дискотека е губење на време... ќе ти предложи некаде да прошетате, ама тебе ќе ти треба недела дена психолошки да се спремиш за тој подвиг дека во сабота, рано ќе треба да одиш за Скопје...

Прво, треба да излезеш од комфорт зоната (која очигледно многу тебе ти одговара), а за тоа првите ситни чекори се тие... никој не ти вели да одиш во теретана и да станеш билдер или на теретана да ја запознаеш сродната душа и новото друштво, туку да воведиш ситна, ама многу голема промена во твојот живот, промена во секојдневието... Место да си петок вечер дома, излези макар да и сам, напи се кафе, пијачка... обнови контакт со пријатели од основно, средно, факултет... бидејќи тие пријатели кои ти останаа (претпоставувам се 3-4), се дел од твоето секојдневие, се гледате неколку пати во неделата, идете на исти места, тепате исти муабети, да имаш луѓе со кои се гледаш поретко, ама доволно лесто за да се тргниш од дневната рутина... за викенд оди до Скопје, многу полесно ќе ти биде да се опуштиш во место кај што никој не те знае, да седнеш вечер сам на пијачка, па и рандом да и пријдеш на некоја девојка...

Така да, можеме овде да дебатираме и анализираме уште 2 месеци, ама мораш сам да воведиш некои “ситни“ промени, во твоето секојдневие, па после другото ќе дојде само... нема магичен збор за да фатиш женска, ниту пак мора да е тоа на социјални мрежи... жената ќе ја запознаеш кога најмалку очекуваш, дали во теретана, дали во каса на тамаро, дали преку некој трет пријател(ка) кога ќе излезиш вечер на пијачка.... ама ова е на крај, прво мора да излезеш од зоната на комфорт, во која што мислам дека ти уживаш...

Превоспитување, nooooo.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom