Ѓорѓи Ѓорѓевски ќе биде вратен во Македонија

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Абе Ѓорѓи 99% ќе се самоубие според мене! Али ипак нема да ми е криво ни тогаш, за мене тој е виновен за смртта на Тоше!!! Нека се кае, ама касно е. Морал многу повеќе да внимава, не смее со толкава брзина да вози еден великан!

Член од
16 февруари 2006
Мислења
2.830
Поени од реакции
21
Небидете оштри према возачот....и јас првенствено мислев дека тој е единствен виновен у ситуацијата, несовесен слепец што земал да вози....ама коа ке подразмислам па и не е баш така
Биле најдобри другари со Тоше и несакал да вози зашо бил преуморен но го натерале некако....
Јас мислам дека пренапорниот распоред на менаџеркана е крив.....за возачот, биле Битола,Охрид,Крушево,Скопје,негде у Србија(не ми текнува градот) па после полноќ тргнаеле за Загреб и се ова у исти ден...така(мислам така беше) ?!?!?! Епа колку и да е добар и професионален шоферот неможе да задржи концентрација после толку патување(пресметував, нешо испадна 1000 и кусур км поминале тој ден)......не ја префрлајте вината на човекот што возел.....

Insomniac

Evil Macedonian
Член од
27 мај 2007
Мислења
1.799
Поени од реакции
28
Да бев јас модератор, ваква тема немаше да ви помини.

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Откога ќе се случи ваква несреќа, излишно е што и да се збори, ама го делам мислењето со Зевсус, ѕвезда од калибарот на Тоше треба да има професионален шофер, шофер кој се одмара три дена пред да тргне на пат, шофер кој ни под разно не тргнува на пат ако вип личноста сака да седи напред. Се знае кој седи напред, само личното обезбедување на вип личноста...а ако ја нема, тогаш совозачкото место седи празно. И не прифаќа никакви услови освен кои тој ќе си ги зацрта и крај. А ова на што личеше...

Insomniac

Evil Macedonian
Член од
27 мај 2007
Мислења
1.799
Поени од реакции
28
Откога ќе се случи ваква несреќа, излишно е што и да се збори.
Тоа ми е и мене поентата. Бадијала ни е нас овде дебатирање освен да ни се бројат постови. Така да на оваа тема ова е мојот последен пост.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Gorgji e veke osuden, od samiot sebe. Dzabe kazni od sudovite. Samiot se osudi.

Член од
24 август 2007
Мислења
761
Поени од реакции
15
Само овие 2 и може и повеќе страници да не ги читаат некои блиски до шоферот....
За него нема што да се каже, вината е најмалку важна. Не верувам дека од психичката криза ќе се извлече. Прво загина момче со 26 години, Второ му бил другар, Трето бил Тоше Проески - за кого цел Балкан плачеше. Огромен протисок е не верувам дека ќе издржи, ако помине тогаш животот ќе му биде никаков.

Повеќе треба да се задржиме на менаџерката што Тоше толку многу ја бранеше. Ристо Самарџиев убаво на крајот од интервјуто рече дека и гневен и лут и запраша кој го однел по тој пат (пат се мисли на тек на кариера). Му зададе менаџерката толку јако темпо што и самиот Тоше изјави дека се надева да го издржи.....

Пред 3 ипол години колку што се сеќавам Тоше изјави дека ќе стави крај на кариерата како поп пеач. Ќе биде оперски и ќе се обидел публиката да ја насочел на таа музика.... Што го предомисли, парите сигурно не....!

Секогаш Лилјана ми беше антисимпатична, имав чувство дека го искористува некако дека го експлоатира.

А тоа за неговото семејство што не ја сакале...нема коментар. Се имам сретнато со Родителите на Тоше и неговиот чичко. Многу добри, љубезни луѓе. Иако имав 15-16 години, ми останаа во сеќавање како луѓе кои ретко се срќаваат а резултат на тоа е нивниот ангел.

Член од
28 јануари 2005
Мислења
2.163
Поени од реакции
18
Да бев јас модератор, ваква тема немаше да ви помини.
Da se soglasime vo nesto. Ne samo sto nema potreba od vakva tema , tuku i ne i e mesto na politika(najmalku).

Edistveno drzi postot na BL522. Tuka treba i da zavrsi takanarecnava diskusija.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Добро бе, шо ви е Љиљана крива? Сигурни сте дека го сакавте Тоше повеќе од неа, така? Ај стајте прст на чело и пак помислете. Како што кажа Тоше на последното интервју во Вртелешка, Љиљана му била втора мајка и неверојатно многу се грижела за него. Не ја обвинувајте неа, грешката е во возачот.

N

n/a

Гостин
Ima uste eden del od makedonskiot mentalitet sto ne sakam i nema nikogas da go prifatam,i ke se trudam da doprinesam da iscezne i da se smeni:
a imeno neznaenjeto da se prifati poraz i nesposobnosta da se iskoci brzo od shok i da se prodolzi napred.
Kako sto vekje kazav,stetata e napravena i e nenadomestliva.Niedno ckrtanje po forumi i glasno palamudenje na ulica,nema da go vrati Toshe nazad.
Ostanuva site lugje koi sto go pocituvale,onaka vistinski,od srce negovoto delo da go prodolzat:
a imeno da bidat pohumani i potolerantni kon ostanatite i da doprinesuvaat za nasata zemja,R.Makedonija.
Na toj nacin...:toe: i najdobro i najcelosno ke ja pokazat nivnata ljubov kon Tosheta.
Se drugo e samo drn...drn...
i ostajte go crni Gjorgje na raat :toe: ...nema poteshka osuda od onaa koja sto sam mozes da si ja presudis!

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Факт:
Возачот на Туарегот е кривично одговорен. На Танес заклучоците во првиот пост се инфантилни и врска немаат. жална е и состојбата на Ѓорѓи, но што е, тука е...

И уште еден факт:
Сите оние кои сметаа дека темата е за клуч, се во право. Zevsus, Трн и concrete сосема ја исцрпија во своите одлични постови.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom