Öyle Bir Geçer Zaman Ki - Бурни Времиња

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744

По којзнае кој пат, Сонер/Сулејман газди.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Ајдиииииииииииииин :/ Не бе не, не очекував волку брзооооо. Зошто бе Митхат или како и да се викаш, зошто не се двоумеше уште аааааааа fuck you, you fucking fuck. Го уби еден од ликовите што ми стана интересен. Со бркчињата негови, со споменарот.... леле па и девојката го чекала, требало да се состанат :place:

Херој? Кур си херој Митхат, имаш среќа девојка ти те сака и неќе да ти ја плесне вистината у фаца. Кур си херој, кур правиш све за татковината, за народот... ти уби дел од народот!!!

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
mnogu zalni serii se ovie ko ovaa i ko ifet i ko lisjata i ko takvite.

B

babsyy

Гостин
mnogu zalni serii se ovie ko ovaa i ko ifet i ko lisjata i ko takvite.

Леле да бе, што се деси со Ифет нели пукаше во Џемил?! И прекинаа да ја даваат. Како плачев тогаш, и на Али Риза во количката тогаш со ружичката, ај ај ај ... :'(
Ама сепак не може со Бурни! Ја не пишуем на темава пошто серијава на турската канал д си заврши и ја сум си среќничка од епилогот, иако за мене втората сезона е one and only, таму ми беше омилениот пар и нив ќе си ги ставам тука, тоа од трета сезона не го рачунам!

SIZI COK SEVIYORUUUM
byeee

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Леле да бе, што се деси со Ифет нели пукаше во Џемил?! И прекинаа да ја даваат. Како плачев тогаш, и на Али Риза во количката тогаш со ружичката, ај ај ај ... :'(
Ама сепак не може со Бурни! Ја не пишуем на темава пошто серијава на турската канал д си заврши и ја сум си среќничка од епилогот, иако за мене втората сезона е one and only, таму ми беше омилениот пар и нив ќе си ги ставам тука, тоа од трета сезона не го рачунам!

SIZI COK SEVIYORUUUM

byeee

Imotot na damata bese najubava. Uste placam na scenata koga ramazan se ozeni, abe celo teneke maalo bese na noze,,,,, ah koi emocii uste me obvivaat koga kje ja poglednam taa scena

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Eве ги пак почнале овие :facepalm:. И тоа во терминот на Титаник... :eek::eek:

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Температурата ми спадна и ти ќе си одиш. Јас сакам да имам температура секој ден, за ти да бидеш покрај мене. <3333

Замолчи веќе еднаш, прекини да збориш. Прекини.

Џемиле

<3

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Богами, не би и простил на Бахар.

Член од
3 март 2009
Мислења
601
Поени од реакции
178
Абе ја глеа некој уште серијава? Ја ја глеав до Јуни и после покасно почнав коа почнаа пак да ја емитуваат и пропуштив некои работи. И уште не ми е јасно кој е тој Тугрул бе? Само ги замара и му се одмаздува на Ариф а ич не ми е јасно шо се десило. Знам дека он му го има убиено семејството на Ариф. Ама не сфаќам шо му е проблемот на него...

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Абе ја глеа некој уште серијава? Ја ја глеав до Јуни и после покасно почнав коа почнаа пак да ја емитуваат и пропуштив некои работи. И уште не ми е јасно кој е тој Тугрул бе? Само ги замара и му се одмаздува на Ариф а ич не ми е јасно шо се десило. Знам дека он му го има убиено семејството на Ариф. Ама не сфаќам шо му е проблемот на него...

jас ја гледам кога сум слободен, ако е турска, одлична серија е а овој ги замара оти ариф го убил брат му.

Член од
11 ноември 2011
Мислења
555
Поени од реакции
48
Ариф му го убил братот на Тугрул и затоа овој му се одмаздува. Малку ми е глупо што Ариф всушност си го убил брачед си заради политика т.е. едниот бил левица др десница. Логично е што Тугрул сака да му се свети на Ариф ама тој е опседнат со Џемиле и фамилијата. Ги мачи без некоја конкретна цел. Тој стана извор на збиднувањата а е скроз небитен лик. Едино Сонер и Бахар ја развеселуват серијава.
Малку касно игра серијава ама јас реприза го гледам. Премногу ми фали Ајлин. :( Омилен лик ми беше. Интересна работа: премиерата е со жолта категоризација а репризата со зелена.

Член од
3 март 2009
Мислења
601
Поени од реакции
178
Ариф му го убил братот на Тугрул и затоа овој му се одмаздува. Малку ми е глупо што Ариф всушност си го убил брачед си заради политика т.е. едниот бил левица др десница. Логично е што Тугрул сака да му се свети на Ариф ама тој е опседнат со Џемиле и фамилијата. Ги мачи без некоја конкретна цел. Тој стана извор на збиднувањата а е скроз небитен лик. Едино Сонер и Бахар ја развеселуват серијава.

Многу ми е глупо шо се појави тој, барем малце среќа да има некој, све лошо се дешава, ме демотивира да ја глеам. Ептен мизерна стана серијава. Поише лошо се осеќам после изглеана епизода, отколку добро. И оној Мете, не ми е јасно шо изводи им се лути зашо се земале овие а они мораа за Ајча да не се омажи за друг. И оној Хакан на Берин и ќути не и кажува шо е работата со Каролин и сите се лутат и го ругаат а он ќути. Може ќе прекинам да ја глеам, и онака не ја глеам редовно.

Kajgana Shop

На врв Bottom