mnogu zalni serii se ovie ko ovaa i ko ifet i ko lisjata i ko takvite.
Леле да бе, што се деси со Ифет нели пукаше во Џемил?! И прекинаа да ја даваат. Како плачев тогаш, и на Али Риза во количката тогаш со ружичката, ај ај ај ... :'(
Ама сепак не може со Бурни! Ја не пишуем на темава пошто серијава на турската канал д си заврши и ја сум си среќничка од епилогот, иако за мене втората сезона е one and only, таму ми беше омилениот пар и нив ќе си ги ставам тука, тоа од трета сезона не го рачунам!
SIZI COK SEVIYORUUUM
byeee
Ненормална работа... тоа е што да се прави кога има секакви т.н телевизии без визии.Eве ги пак почнале овие. И тоа во терминот на Титаник...
![]()
Мастика измешана со вода..........., всушност тоа е нивната ракијаАбе што пијалок е она што го пијаше Али,скоро во сите турски серии го пијат она...![]()
Абе ја глеа некој уште серијава? Ја ја глеав до Јуни и после покасно почнав коа почнаа пак да ја емитуваат и пропуштив некои работи. И уште не ми е јасно кој е тој Тугрул бе? Само ги замара и му се одмаздува на Ариф а ич не ми е јасно шо се десило. Знам дека он му го има убиено семејството на Ариф. Ама не сфаќам шо му е проблемот на него...
Ариф му го убил братот на Тугрул и затоа овој му се одмаздува. Малку ми е глупо што Ариф всушност си го убил брачед си заради политика т.е. едниот бил левица др десница. Логично е што Тугрул сака да му се свети на Ариф ама тој е опседнат со Џемиле и фамилијата. Ги мачи без некоја конкретна цел. Тој стана извор на збиднувањата а е скроз небитен лик. Едино Сонер и Бахар ја развеселуват серијава.Абе ја глеа некој уште серијава? Ја ја глеав до Јуни и после покасно почнав коа почнаа пак да ја емитуваат и пропуштив некои работи. И уште не ми е јасно кој е тој Тугрул бе? Само ги замара и му се одмаздува на Ариф а ич не ми е јасно шо се десило. Знам дека он му го има убиено семејството на Ариф. Ама не сфаќам шо му е проблемот на него...
Ариф му го убил братот на Тугрул и затоа овој му се одмаздува. Малку ми е глупо што Ариф всушност си го убил брачед си заради политика т.е. едниот бил левица др десница. Логично е што Тугрул сака да му се свети на Ариф ама тој е опседнат со Џемиле и фамилијата. Ги мачи без некоја конкретна цел. Тој стана извор на збиднувањата а е скроз небитен лик. Едино Сонер и Бахар ја развеселуват серијава.