BATISTUTA 9
Поени од реакции
266

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• А од каде си иначе?
    Ќе ставам и јас да најдам нешто шо сум цртала у скоро време, пошто постарите не ни знам кај ми се :)
    Е требало дефинитивно, треба и да постираш повеќе дела шо ги имаш цртано.Ја лично се дивам на добри техники и дела, а цртам само за своја душа:)
    Дечко црташ многу добро, се гледа дека имаш талент, ми се допаѓаат карикатурите:smir:
    Манчестер тепа јас ти гарантирам :):):)

Иначе мене Евертон ме поеба..

сеа ќе ги чекав уште Ајакс,ПСВ,Твенте,Реал и Лион..се кецови..
    Дискусии за сликата стојат, гледаш и сам. Иако е едвај дискусија, но ја признавам. Коментари наменети директно за оној кој ја постирал не се поврзани ниту со техниката ниту со поентата ниту со било што околу сликата. За такви коментари имате приватни пораки и профил, мсн, и слично. Може од давање комплименти, ќе искочи и нешто повеќе, кој знае... :wink:
    Aj у пичку матер!

Не излезе..Утре мора да се фати оти не ја бива работата..не сум фатил од Мај :@
    Па јас само од тие Твенте ја пишав,и баш за беља само она ме поеба за 2000,ама нема везе изгубив 1000 на Фенербахче,ама сепак се извадив,фатив у систем 2100 па така да и не сум прошол лошо вчера и то!
    И како што ќе бидеме!!!
    Иначе утре очекувам триумф над лацио и тоа убедлив мислам дека ќе биде,не дека е битно ама така осеќам некако.
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom