SkyDriver
Поени од реакции
221

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Еј абе да немаш некоја скрипта Browser игри како што се Огејм , Гладиатус, Империја и мн др ...
    Бот ни ги форматираа ПЦињата, сеа има друга верзија на едубунтуто ама проблемот е што нема админ :tapp: Има само акаунти за учениците, и 2 акаунти netadmin i sysadmin. Може некако тие да се пробијат :vozbud: ?
    И да, тоа со sudo su го испробав за да ја променам лозинката али не работи :tapp: Дај кажи начин за креирање на админ акаунт преку терминал ^^
    Каква графичка ебате ЛИНУКС е појма немам :vozbud:
    Од вчера е таков, денес го пријавив кај надлежните за да после не ми ја префлрат вината мене :tapp: Јас се` мислам дека е до софтверот, дека главниот работи, а останатите што сме преку терминали не работат. Нема нешто сејф моде или такви чуда на ова edubuntu?
    Your IP address бла блаis already downloading a file. Please wait until the download is completed. Чекај да почекаме :pos: :pos:
    :S Па тим4е ми рече ... :S лелеее на цело е збркан вика аце ќе прави форум со СкјДрајвер ...
    Eј слушнав ќе сте правеле форум ... ако не сте на платен хостинг може ние да ви дадаме колку сакате пошто ние сме фрее ресејлери и колку сакате трансфер и бандвич може да ви дадаме :) само незнам дали ќе може и варез да ви обезбедиме
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom