\m/arko 1 февруари 2009 Не бе онлајн сум, ама и ти кај мене си офлајн, ама дека играм моментално неможам да се релогирам
Il Chino 30 јануари 2009 Ширден_Бој, ебаго каков футбал... најачи смо. Ете, кога веќе се збираме ела за ЛШ.
¯ ¯\_(ツ)_/¯ 29 јануари 2009 МаркоЦрнио ЦрниоМарко Последна активност: денес 19:17 Тековна активност: Ја прегледува темата Како да станам бел???
МаркоЦрнио ЦрниоМарко Последна активност: денес 19:17 Тековна активност: Ја прегледува темата Како да станам бел???
¯ ¯\_(ツ)_/¯ 28 јануари 2009 imam kompleks. Ogromen. Tolku golem so lici na nigerski kur toa e problemot. p.s. i deka navivacite peeja pesna "kleti" Albanci, i toa mi e problem. ustavri pojke ne mi e, vi vratija srbite za nas pukni umri, pij mleko, stani bel !
imam kompleks. Ogromen. Tolku golem so lici na nigerski kur toa e problemot. p.s. i deka navivacite peeja pesna "kleti" Albanci, i toa mi e problem. ustavri pojke ne mi e, vi vratija srbite za nas pukni umri, pij mleko, stani bel !
¯ ¯\_(ツ)_/¯ 27 јануари 2009 niger, te druzat be belcite? pejte i drugpat kleti Albanci srede utakmica, i zatoa kurot ke go jajte, 12 mesto. luzeri dlaboki... LUZERIIIIIIIIIIIII/ DA ZIVEE GRCIJA!!!
niger, te druzat be belcite? pejte i drugpat kleti Albanci srede utakmica, i zatoa kurot ke go jajte, 12 mesto. luzeri dlaboki... LUZERIIIIIIIIIIIII/ DA ZIVEE GRCIJA!!!