Мишелинка
Поени од реакции
386

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Аааа, одговара така....

Само глеј нареден пут да биде црвено поради мислењето а не поради човекот....))))

по3343
    Фрустрации... NOT...)))

Имаш уште нешто да ми пребациш или да чекам до наредната прилика ???
    Добро де, ти имаш стил на пишување, иам и ја ...Што е чудно тука ??? Ако ми пребациш нешто очекувај дека три пати појше дека ќе ти се врати...Ко кај администратор )))

Ми даваш број на телефон а сакаш во фаца да ти кажам...))) Хмм, што не штима тука ??? Ај ќе ти текне...Што има во фаца да ти кажам или па да ти покажам(не дај боже на тебе) ??? Дојди ми на врата дома ако сакаш да ти кажам нешто пошо ти се замараш со мене а не ја со тебе...

Иначе, твоите зборови до мене не допираат ...Така да, мавај ме ,тепај ме ,вреѓај ме, што сакаш праи ми а ја пак ќе останам ист ...Тоа е така пошто зборови на незначителни и пролазни личности не ги сфаќам озбилно...Се препозна негде ?? ))
    Може си знаела , баба Ванѓа јеботе...Или тетка Сабина, бирај која ти е помила ,ја не ти се мешам тука....))

Па у темата за Сарма си кажала дека ќе се враќаш, а ја фино ти кажав дека нема потреба да те видиме пак...Што е нејасно тука ??? )))

Во потпис, фала ти за тоа, сепак си заслужила што сум ти рекол...Ако ми даеш црвено за без-везе тогаш очекувај дека ќе ти го вратам на ист начин...Иста реторика користиш ко Гарфилд, на тоа алудирав а ако ти сакаш да се поистоветиш со таков психопат тогаш слободно напраи го тоа...

Терминот цупи е стар негде 10-тина години и не потекнува од Аеродром а не знам кој друг го користи освен мене,....Но,тоа не е темата , нели ??
    Па си стаила слика на профил, многу добро дека ќе знам како изгледаш јеботе...)))

Ми оставаш број...Брао бе, пред година дена еден копач од Струмица(среќа го нема више на форумов) ми оставаше број да сме се најделе и да се видиме...Ете ти падна на негово ниво...Честитам, имаш аплауз од мене...

Што има бре ја со тебе да се глеам или слушам ??? Ако имаш да кажеш нешто кажи ,а не да паламудиш кај стигнеш...Ти засметало моето мислење пошто е од мене, а не дека не го бива мислењето...Така да, позната политика е тоа...

Има уште нешто нејасно или завршивме цупи ???
    Tooo, aјде Гарфилд школа... Само на зборови јаки...Како и да е...

За грдата ми фаца...Само ќе ти кажам девојко да земеш огледало и себеси да се погледнеш...Не сум ти ја крив што си излезена од село...Селото никад нема да излезе од тебе...

Ај сеа , путуј игумане...
    Ооооооооо па ти дека кажа дека си поблиску јас мислев тука балканскиве земји а инаку јас сум во Словенија
    Хе хе... Што знам, можеби имаме. Ако ги седнеме баба ти и баба ми да прат муабети, можи и брачеди да излеземе :pos:
    Да беее:))) Ама сеа му пишав порака дека уште седум дена и се враќам во Македонија. Му давам уствари можност да бега дур може :)))
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom