OMGWTFBBQ
Поени од реакции
4.420

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Ја ти викам за да имаш поише време за славење...
    Не треба ништо друго,не е малку тоа што Кака игра прв состав вечерва?
    Постои и некој како мене што ке ти каже со сигурност кога треба да слабиш а кога не:)
    Хаха везе нема чоекот, чим не му текнува да земе да склопи една добра одбрана џабе му е се, нема мозок :)
    И за тебе и за сите фанови на Милан,не се секирајте Кака не си оди.Тотално е безмислено да се продаде во зимски преоден рок кога неможе да му се најде замена(ни на лето ке неможе)
    Ф
    I knew it. Мислев дека ке ми ја раскажеш целата епизода ама нема врска, сега нема шанси да не ја гледам :)
    Ф
    За разлика од многуте кои несакаат да знаат што ке се случи да им биде интересно, кај мене е спротивното, јас сакам да знам, да имам мотив да ја гледам, да не заборавам, па затоа кажи ми и не штеди зборови те молам :)
    Ф
    Вчера гледав една епизода кога доживеа сооб. несреќа во автобус и доби амнезија, после се присетуваше со терапии и халусцинации, и на крај дозна дека со него у бус била жената на другар му. Само ми кажи дали у наредна ке ја спаси или не, зашто претпоставувам дека нема да ја спаси.
    ...Епа може пред врата де, не се секирај...Имам и лифт, да не мораш многу да се движиш...:pos:
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom