HallowHim 20 јануари 2009 дали ке можит малку по културен да се однесуваш...не беше толку трагично што отворив тема, добро кажи како човек...зош ова не е првпат...
дали ке можит малку по културен да се однесуваш...не беше толку трагично што отворив тема, добро кажи како човек...зош ова не е првпат...
Justice for All 13 јануари 2009 Маркус не мораше во канта темата за Гугл, можеше да ги споиш. Зашто не ги спои?
k8tie 7 јануари 2009 ај помогни ми за смена на името на темата хистос се роди со Р христос се роди. фала
moof KOOZ tee 6 јануари 2009 da celata kniga a potoa se nadvema na interesna diksusija...no ke cekam Administratorot toa da mi go dozvoli
da celata kniga a potoa se nadvema na interesna diksusija...no ke cekam Administratorot toa da mi go dozvoli
K kat.<3 5 јануари 2009 Да marcus, праведни се твоите зборови, само сакам да можам да направам повеќе за него. Молитвата помага секогаш
Да marcus, праведни се твоите зборови, само сакам да можам да направам повеќе за него. Молитвата помага секогаш
K kat.<3 27 декември 2008 marcus, види тука :( http://forum.kajgana.com/showthread.php?p=2031425#post2031425