rossonerka
Поени од реакции
889

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Во право си, ама јас не се испровоцирав од тебе или Маца. Ги читав тие постови во анти фан клубот, и одма почнавме со дискусија и во нервоза реков некои работи. Сама знаеш дека го почитувам Кака ама мора нешто и контра да одам, за да е поинтересно :)
    А за репутација ќе ми вратиш некоја наредна прилика:helou:
    Па читав во анти фан клубот што го отворивте, тоа ако не е вреѓање, не знам што е, го пцуете таму(не зборувам лично за тебе) како да ви ја отепал мајката или таткото. Претеризам!
    Ти реков да не сваќаш премногу лично тоа што играте во УЕФА куп годинава:toe:
    Како што рече ти, се се враќа. Не го вреѓам јас Кака, вие го вреѓате Роналдо:toe:
    Ај ај не ми се плеткај сеа :) Него да не цепидлакам, лека ноќ, добрите вили нека се при тебе :*
    А од кај тоа дека јас сум те избришал :D, и другиве модератори се фаќаат за работа, како и да е . . . . Пато :pipi:

п.с. Истрај се во социјалната група на Тигар, крени му го малце егото :D.
    Абе не видев дека можело и слика да се стави туку дај ми линк од таа слика пошто не можам да ја ставам ја чита како фајрфокс документ.
    Ќути аман... И после ќе речит некој Ливерпул или Челзи имал среќа... Во 47ма минута гол дадоја, и то не некој везњак или напаѓач, туку штопер бе...

Сеа најубо да влезет Калу и Анелка и сите во напад, немат веќе шо да се изгубит, дали 1-0 или 5-0 ќе е, исто е.
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom