Луси
Поени од реакции
20.786

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Претпоставувам колку е лош тој страв и голема грижата, ама со такво внимание јас мислам многу поретко може нешто слично да се случи. Башка, јас воопшто не сум против кога едноставно мора, од икс цврсти причини. Тие секојдневните, од курташак абортуси не ги оправдувам, затоа што 90% од нив се непромислена грешка. А тоа ... тоа не ми е доволна причина ... за таквите распуштања со така сериозна работа јас вечно ќе се бунам.:)
    Поздрав и бацки за малите!:smir:
    Еми ајде де, новиве деца размазени, демек ако е приватна, тие таму магионичари се :pos: Башка тоа некултурни тие на прием во Систина :S
    Баци ги деците од мене :)
    Ок...ќе го употребам тој збор во некој од моите наредни постови...фала Луси Лу...ми се збогати речникот :)
    Еве меееее:)
    Па немав време колоквиумска недела ми беше и денес последниот го полагав немам до април сеа испити јеееее:vozbud:

e eве честитка :pipi:
    Па кај си бе Лусиии бее :) цмок,цмок,цмок....три пати у образ! :)...Па шо праиш бе?...Мило ми е шо со си хепи коа ме читаш!...Иако ќе признаам може сеа вака прост ќе ти делувам ама зборот снеможување не го контам баш :)...првпат го слушам...дали е нешто како орасположување?...али како и да е Јас само да те поздравам (да поздрав, не шмек)..:) и позз го муж ти и слатките дечиња
    Јас не:)Малечко сум мор,уште газот незнам да си го избришам,а не некој на врат да го носам.Има време во идни времиња е тоа.
    V
    Чудно малце, во последниот период не сум ни помислил на неа, али сеа после сонот се ми се мислите во неа.
    Можеби не сум свесен дека ми недостасува. Ипак фала на одговорот.:)
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom