ice_cube 13 јануари 2009 Еве ја снагата, Snaga is back, со 600 мислења Иначе јако беше со марко се остаивме на биљардов, уште со Фантом да доиграме треба
Еве ја снагата, Snaga is back, со 600 мислења Иначе јако беше со марко се остаивме на биљардов, уште со Фантом да доиграме треба
Болиглава 9 јануари 2009 Епа ајде сега да ги изиграме, а за PoolGirl и не ти гарантирам да го испочитува рокот со Џелатимус, ама нивна работа. Адни ме на мсн.
Епа ајде сега да ги изиграме, а за PoolGirl и не ти гарантирам да го испочитува рокот со Џелатимус, ама нивна работа. Адни ме на мсн.
Болиглава 9 јануари 2009 Што толку тесен терминот за играње? Ќе гледам да стигнам утре, но сепак нека се направи барем до 10ти да е краен рок за полуфинале. Поздрав.
Што толку тесен терминот за играње? Ќе гледам да стигнам утре, но сепак нека се направи барем до 10ти да е краен рок за полуфинале. Поздрав.
Пчелка 7 јануари 2009 Пошо глеам ти си најзаинтересиран во темана за грандбилјардс пиши ми на профил ко ќе се почнит турнирче ново...
Пошо глеам ти си најзаинтересиран во темана за грандбилјардс пиши ми на профил ко ќе се почнит турнирче ново...