Fantom
Поени од реакции
812

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• G
    Хммм, ај ремајн ми. Ја памтам на едно смешно промашување на Форлан ама со Јуве во Америка кога играа пријателска и едно со Ливерпул сонцето кога мааше у дудек. :) Иначе ти текнуе ли на ова? :)
    Абе ајде знам дек беше и то ама сепак и тие шо се за некое парче облека ќе преживеет ама мене не ми е јасно го глеет детево умират тие ич кур не ги болит...ти ебам љуѓето, ти ебам.
    Абе ојт убо...само уште за пола компјутер требит ама не можам се нервирам...Убо си е то за кратко време се напрајвме скоро ама се шо требит да се организират ајде Елена тука прва е.Пак Игор моеше и покасно да ми кажит зш шо, не ми пречит мене.И се нервирам шо сите се прает демек неспособни и јас демек зш сум била вредна и само мене ме викет ама ти кажав јас само зарди детено седам.Многу ми е жал.Не знам како может онака ладнокрвно да се понашет.Ај да беше само сиромашно ќе преживееше некако ама се работит за можна смрт море алооо.Ги мразам љуѓево.
    Ми ту...последниве деној седам дома и не се ни пресоблеквам од пижами (освен преска шо се капев па ги сменав...во други пижами).Многу се нервирам премногу ми е досадно, ко баба се напрајв и јас.Чак и та појќе од мене излегвит, по леб ојт.А едно пусто убо шо ќе си поминам...требит да одам во три бензински и во киноно цел ден требит да шетам Охрид-Лескоец и на крај да одам да го видам детенцето.Ќе си умрам од мака, само зарди детето не се откажвам, иначе до сеа...
    Е тука да во право си...и мене ми е досадно.Шо викаш, шо да прајме?Толку ми е досадно шо сабајле од рани зори во 10 требит да сум во Црвен Крст пак почвиме со работа....никако да се одморам изумрев...ќе си ојт лидерот Скопје и сеа јас требит да се рашетавам по спонзори и слични срања.
    Имам проблеми со нет неможам да влезам во играта,ц ц ц зимај службено извнини вака друже што да праам кога овие он нет се срање .Поз
    Море вчера не пиев виски,коњак пиев јас,и како второ само си Дивне ќе се видите утре.за мене покана немат?ц ц ц:(
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom