Fantom
Поени од реакции
812

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Абре, сега тргам:). Требаше попладне, ама одложен беше летот поради снегот. Пистата замрзнала :pos:.

Aj, за едно 4-5 саата може ќе стигнам таму :)
    Хаха. Нема врска бе, уживај. Сега сум на аеродром, чекам да дојде летот за едно 45 минути, зш имат снеК.
    Ајт, навивај за Ацета :)
    Па ваљда ќе биде среќна :) Не си поминав нешто нај нај, али не ни очекував нешто посебно... Арна иначе :)
    Ти како си помина?
    Спамер! :icon_lol:
    Иначе не треба ОТ_АЛЕКСАНДАР... Треба со празно место :) И ќе гласам ај, пошо ми пиша :) (али нема да го препратам :))
    Ти добар иначе? Нешто да се пофалиш? :)
    Доволно е само тебе. Исто ко на сите контакти да сум го пратила:)
    И иди прашај на темана кој ден се паѓа следната нова година,да не е случајно петок 13.Да планирам уште од сега.
    Aleksandar Belov - 13 pati izbran za favorit vo Operacija Triumf a sega e 4ti po red od s pretposleden vreme za glasanje ima do utre do 23h ve molime vo cest na makedonija ako ja saKATE vasata drzava ispratete barem eden glas za nego (cena:40 den) : Instrukcii : Javete se na 141314 ili pak SMS poraka so tekst OT_ALEKSANDAR na 141314 Ve molime pratete go ova na site vasi kontakti
    Aleksandar Belov - 13 pati izbran za favorit vo Operacija Triumf a sega e 4ti po red od s pretposleden vreme za glasanje ima do utre do 23h ve molime vo cest na makedonija ako ja saKATE vasata drzava ispratete barem eden glas za nego (cena:40 den) : Instrukcii : Javete se na 141314 ili pak SMS poraka so tekst OT_ALEKSANDAR na 141314 Ve molime pratete go ova na site vasi kontakti
    Знаев, или твое масло или на Јове . . . нема трет . Ја еве како комуњар/бугарофил/србоман/телетабис немам кредит и неможам да гласам, извини Фантоме, извини Македонијо .
    После снегот. :pipi: СНЕГОТ, што веќе три дена го има тука, и таму снегот, и сегде снегот, и даде горнион уште снег да падне, шес метра снег, да падне, снег, снег, снег, снег!!!

(Во случај да не ми прочита репликата во Снег. :icon_lol: )
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom