[zEUs]
Поени од реакции
535

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Ппппперо па нормално ќе ја заклучат бе, пишувам пост се вртим позади да гледам ТВ (знаеш како ми е карши карши ПС_ТВ) стискам рефреш гледам + 2 страни (a ни 1 минута не пројде)... не нормално тоа ебате (спамери) после ќе ми јадат куро на мене ја сум бил спамер им ебем... :)
    Точно. Кога имале веза твоите постови :) глеаш како си паметен.
    Те цитирав,пошто ти си ме спомнал во постот а зашто ни ти незнаеш самиот. Од колку да пишеш нешто,важно пиша,тоа е битно ;)
    Не ме спомињај во постовите,за глупости кој и ти самиот не ги разбираш.
    Затоа те реплицирам,а за понатака ете ти спомнав,не ме цитирај и не ме спомнувај во постови.
    Aleksandar Belov - 13 pati izbran za favorit vo Operacija Triumf a sega e 4ti po red od s pretposleden vreme za glasanje ima do utre do 23h ve molime vo cest na makedonija ako ja saKATE vasata drzava ispratete barem eden glas za nego (cena:40 den) : Instrukcii : Javete se na 141314 ili pak SMS poraka so tekst OT_ALEKSANDAR na 141314 Ve molime pratete go ova na site vasi kontakti
    ха ха нема слики за манјачење !!!некои проблеми искрснаа али ипак ме има и пак се вракам ти да не си на лизгање со најлон ???
    Прашајсиго другарчето погоре шо значи оној со израелското знаме!
    а ако тоамуе претеско еве несто полесно дати преведе monastica e opium tamen umquam ima madide иначе прочитај по убаво шо пишувам па вајда ќеја видиш иронијата
    Зеус... сум ги разгледал од дамна и тие :P

ама ме интересираше што ќе намирисаш :)
    Тогаш како ја најде таа плавата... :back:
    ајде можеш, не ми пишуј на профил дур не издушкаш нешто :)
    Не е фер, ти реков издушкај нешто... нешто ново...

овие се знае дека се најдобри на кајгана :)
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom