Fabullous_178
Поени од реакции
190

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Фала Фабулус:) Среќна Нова и тебе, се најубо.
    Те додадов на мсн пред недела, ама море уште не си дојден таму а:pos:
    дарлинг ајт уште еднаш тоа линкчетоза да ти ги пратам сликите:icon_lol:
    На факс бев до сеа, затоа каснам...
    фала ти!
    д технодами:icon_lol:
    Коментарот баш има вредност и воопшто не е безвреден :)))
    А овој коментар е одговор на безвредниот коментар :back:
    Хвала лепо! Ами далеку е Америка па ти, додека стасаат честитките ехеее...Туку јас конечно бев на Venice Beach денес и докторот не беше таму, но пациенти имаше ес олвејс:) да ја чарџнам батеријава на апаратот и ќе ти ги испратам сликите нормлно ако успеам...лелеее бива ли да сум до толку technodummy...бива ами не:icon_lol:
    Ајт среќна и тебе:helou:
    Среќна Нова и на тебе бато, се најдобро!!!!
    А песмава не сум ја чул едно 4-5 години па ми се уврте пак во глава :icon_lol:
    ...Yeah, but, The more I fly in the clouds, the more I get disappointed from the reality...Don't you think?...Мило ми е, фала, знам дека имам чудно име...:)
    Leaving my dream...But not flying in the clouds...I have realistic dreams...:)*шовинистички_копилиња*...ПараноиК се вика Леона...А фебјл'с?:helou:
    ...Well , If I wanna taste that dream, even for a moment [like Kiwi did] , then, yeah, I'm ready to die for it...Life's Empty without trying to live your dreams...*Фебјл'с_е_лош,_другарчињата_не_го_слушаат* :)
    ...:не_може_да_ме_фати:...Јака поука влече...Are You ready to die just to fulfill your dreams?...Многу интересно, Фебјл's :music2:
    И тебе среќна нова и се најубаво,дечко што си ми интересен у драга кајгана :)
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom