џимеј
Поени од реакции
25.451

Профил пораки Теми и мислења За мене

• ..Нормално, супер, прекрасно, насмеано, трезно = Фантастично
    ти како си пројде? :pipi:
    Брат фала и на тебе се` најубаво, да доживееш успеси како на професионален така и на приватен план. Среќата и љубовта да те пратат додека чекориш по патот на животот. И здравјето нека те крепи истотака:)
    K
    Среќна нова година,се најдобро во неа,повторно добри дискусии за филмови и помалку unorganized garbastic pieces of amphibian shit:vozbud: во истата.срдечен поздрав
    Весело и разиграно, со убај луѓе стално убо си поминвам :) ,

Вечер во некој од кафичиве (Кадмо,Ликвид) ќе бидам, на малце поинаква забава :icon_lol:
    Се најдобро и на тебе брат,
    Среќна Нова година и успеси на секое поле :)

Сношти како помина? :)
    Премногу бевме понесени од атмосферата вчера за да можам да ти посакам се што сметам дека заслужуваш, па моравме да се задржиме на краткото Среќна Нова.
    Ама сега ќе кажам дека - ТИ мило го заслужуваш светот, иако и тој е премал да ја собере чистината на твојата душа. Првенствено преполн со здравје, ти посакувам многу блескави моменти под напливот на твојата енергичност и креативност. Ти посакувам многу внимание, многу нежност и многу мазење од сите покрај тебе, а најмногу посакувам ТИ (како едната половина од мене) никогаш да не го загубиш она што те прави најпосебен, зошто тогаш и јас ќе ја изгубам смислата за постоење на еден дел од мене.
    Среќна Нова сонце. Лавју:back:
    Среќна Нова година, многу повеќе изгледани филмови, многу повеќе насобрано искуство, многу повеќе Среќа во оваа за да не изостанат ни оваа година квалитетните постови!
    Среќна Нова година ти пожелувам многу здравје,искрена љубов и среќа во животот
    Среќна Нова 2009та (и овде ЧД)

Фино беше брат, ќе збориме после.. са морам да одам :S

вамваммамавмамва
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom