Ја овојпат решив на време да превземам ствари у раце..за да не цмиздрам после дека то,то и то не ми било по воља. Битно со другарки,со кои ретко иаме прилика саглам да се видиме на "големи" настани. Така да сеа..сето време и забава на светот само за нас.
Арна беше 2008? Или да ја мавнеме у рисајкл?
P
Polaroid vanity
Не бе,тазе фатена сум.
Ќе се џитнам у кревет и ќе отспијам и оп као нова.
Кај за нг?
P
Polaroid vanity
Искри од причина,која?
Се разболев бе и то пред свадба. И колоквиум. И замисли не отидов и го одложиле,лол.
Секат пред битни ствари..бљак се дешаваат.
:back: Шо прајш ти? Шо работиш?
Воопшто сеа не е лесно да се признае такво нешто. Ти имаш маж од форумов. Заебана ситуација. А јас според мојот кодекс на шмекање не смеам да си го дозволам тоа. Да шмекам и да растурам бракови. Тука престанува нашиот шмек...нажалост!
Луси да токму така. На пример иманекои цури шо не паѓаат тука така на мој шмек...да да има и такви катиљи. Е таквите саакаат нешто карактерно повеќе него шмек. Јас вчера покажав колку душа имам. И тука ваквите типовио на девојки одма се залетуваат. Еве пример денес на факултет ми приоѓа една и ми вика: Еј шмекер вчера те видов на плоштад нешо за црвен крст. Искрено многу си добар и хуман. Јави м се...Мислам Луси јасно ти е за што зборувам нели
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.