Еј...сега ми текна, што правите утре за флаери...мене планот ми беше утре да ги земам и да ги делам во бисер преку ден, зошто после ќе сум на плоштад и таму треба да им однесам флаери. Како ќе обезбедиш флаери за утре од 5 до 7? Од Аеродром си?
Кирее фала што ќе дојдеееш! Тенк ју веќе претенкју, ју ар д мен ! Иначе, се напнав троа, оти сама таму не можам да се снајдам... Ама арно е, се потпријавија други исто
гад блес ју! гуш
поооооооооооооооооо
море флаери и плакати за плоштад ни требат
та ќе зејт за бисер
јас прашвам за плоштад за да не останиме ко вчера без флаери до 6 сатот
http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=32046&page=11
повелеле! Малце е да, ама и не е баш толку многу малце... Шо знам... малце људи бевме, али разделивме 400 флаери по луѓе, така што главниот одзив се очекуе у сабота. Поздрав!
Ја се топлев со пивото на Серпико ехехех. Ми го донираше
Инаку имаше 3 големи картонски кутии пуни до горе Закон беше! Па те видов тебе дека дојде, каде те снема? поздрав!
lele si zapnal ,pa i so armin se dogovarate...aman be avtobusot e star zatoa ke se iznacekate ...poleka odi...
ps.da si stais pesmice kako kaj armin...so ubavo mi bese kaj nego na profilon se zaboraiff.........
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.