КиреМали 1911
Поени од реакции
223

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Еј...сега ми текна, што правите утре за флаери...мене планот ми беше утре да ги земам и да ги делам во бисер преку ден, зошто после ќе сум на плоштад и таму треба да им однесам флаери. Како ќе обезбедиш флаери за утре од 5 до 7? Од Аеродром си?
    Кирее фала што ќе дојдеееш! Тенк ју веќе претенкју, ју ар д мен ! Иначе, се напнав троа, оти сама таму не можам да се снајдам... :) Ама арно е, се потпријавија други исто
    гад блес ју! гуш
    Без тепање...значи ќе ги земам флаерите од биг кисс...утре ќе дојдам на плоштад и во сабота ќе одам во бисер за еден термин сигурно, за другиот незнам
    поооооооооооооооооо
    море флаери и плакати за плоштад ни требат
    та ќе зејт за бисер
    јас прашвам за плоштад за да не останиме ко вчера без флаери до 6 сатот
    N
    немам време да конкретизирам,со аутото.
    Вероватно ќе остане за после Нова.
    Поздрав.
    Ја се топлев со пивото на Серпико ехехех. Ми го донираше :)
    Инаку имаше 3 големи картонски кутии пуни до горе :) Закон беше! Па те видов тебе дека дојде, каде те снема? поздрав!

:(

Сакав да спијам... ми го растуриле креветот, ништо. Утре рано, ко ќе сум на факс, среди го креветот. Можи ќе останат мачињата.
    lele si zapnal ,pa i so armin se dogovarate...aman be avtobusot e star zatoa ke se iznacekate ...poleka odi...
    ps.da si stais pesmice kako kaj armin...so ubavo mi bese kaj nego na profilon se zaboraiff.........
    Ти телефонирав* бе Кириле, не ми крена слушалка прееска!
    Уште си дома? Ќе ојме, секако! Пиши ако си дома одма.

*зборов го немав употребено одамна :)))
    ** ВО ПРАВО СУМ, призна Сатори конечно :)))
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom