Serpico
Поени од реакции
703

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Фала ама не спијам уште, јас само да си кажам у што повеќе би го користела саатот :)
    Тука ме ставаш у непогодна ситуација да морам да признаам дека не ме бидува за пишување на творби :))
    Aaa дефинитивно не, хумана сум.. се тоа, сакам да донирам, ама да организирам неможам, јас незнам у следниот саат шо ќе правам, а не пак да правам таков план :)
    Во следната прилика кога ќе сум таму, или евентуално ако се присоберат некои струмичани па да организираат за тука :)
    Ви посакувам успешна акција за денес :)
    Фала, фала :)

Па врска немам, или ќе ми здосади и ќе легнам 2-3 саати или ќе одам некаде да прошетам, за учење не ни размислувам, немам енергија у вакви моменти за учење :))
    Те гледам вака, многу океј ставови имаш, но клетникот многу се излаја за да му се праиме другари овде.
    Во зависност кога е Велигден, тогаш некаде доаѓа и карневалот. Еве имаш од мене официјална покана да не посетиш обавезно :)
    Струмица се нуди бре, се шо ќе посакаш и да го нема ќе го најдеме, ние и палми имаме по цел булевар па шо останало за друго, сега со глобалното затоплување... ко ќе ја поплави Гевгелија, ќе си имаме и море и ќе се викаме Палма Де Струмица :pos:
    Kaко тргна со тие кафињава притисокот 200 со 100 :))
    Да ти ја наполнам масата со јадење и пиење и така фино да се нагостиш сам односно да те нагостам јас, забегав :pos:
    Баш ќе го погледнам и ќе споделам импресии :)
    А зошто баш диетално да го избегнеш, јас се водам по следната диета: Дај му на организмот се што ти бара :))))
    Баш ме утеши со мислата од Марк Твен, почесто ќе си ја повтарам ама ќе гледам и да не е ептен често :))
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom